Acasa Tehnologie 40 de telefoane Nokia in 2011

40 de telefoane Nokia in 2011

by Dragos Schiopu

Dupa noul parteneriat cu cei de la Microsoft, Nokia va acorda mai putina atentie sistemelor de operare folosite pana acum, insa in ciuda acestui fapt vice-presedintele si directorul de marketing de la sucursala din India anunta ca in anul 2011 vor fi lansate nu mai putin de 40 de noi telefoane, o treime dintre acestea fiind smartphone-uri.

Tot el afirma ca dispozitivele care folosesc Windows Phone 7 sunt in curs de dezvoltare, dar este posibil sa ajunga pe piata pana la sfarsitul anului.

Precum modelele N8, E7 si C7, dotate cu Symbian 3, care se diferetiaza mai mult prin design decat prin configuratia hardware, multe dintre noile telefoane ce vor avea diferente de acelasi gen. Acestea pornesc de la modelul Nokia Astound si se vor diferentia si prin numele lor.

Primele anunturi  sunt preconizate pentru a doua  jumatate a lunii aprilie, iar primele telefoane vor fi cele accesibile pentru a se mentine cota de piata.

Desi rezultatul dintre Microsoft si Nokia se va vedea abea spre sfarsitul anului, finlandezii au pregatite o gramada de surprize pentru clientii lor.

 

s-ar putea sa-ti placa

5 comentarii

Petre Danutz 07-04-2011 - 19:01

poata sa pregateasca ogramade de surprinze……degeaba daca foloseste windows phone…. pana cand microsoft nu fa scoate un windows nou ( cel actul….w7… e urat rau ca design) nokia va pierde rau din cota de piata. symbianul ar fi fost mult mai bun……ii trebuia decat o interfata noua si sa fie mai ieftin….. aaa plus mai multa reclama.

vlad 21-05-2011 - 13:33

Mi se pare o chestie buna ca cei de la microsoft sau aliat cu nokia în pentru a scoate telefoane cu windows 7,dar sa vedem si cate vor fi vandute deaorece cumaparatorii prefera mai mult sistemele de operare ca symbian si android cae sunt si mai eficiente si costa si mai putin,deci în concluzie parteneriatul celor de la nokia cu cei de la microsoft va fi un ddezastru si celor de la nokia le va scadea si cota de piata.

Petre Danutz 21-05-2011 - 16:32

nokia a inceput sa scada rau in cota…..si in performante….dar sa speram ca o sa apara si telefoane accesibile ( intre 500-900 lei ) care sa poata sa faca ceva. de exemplu lg optimus one este doar 850lei si e foarte bun.
sfatu meu e sa foloseasca procesoare mai puternice ( gen 1ghz sau dual core) si sa imbunatateasca symbianul astfel incat sa foloseasca ambele nuclee…deci vor avea un spor de viteza……si sa fie mai ieftin symbianul…. nu sunt fanul microsot(cand vine vorba de os la telefoane), dar poate fac ceva mai bun… oricum w7 e catastrofa. …..

marius ionescu 08-11-2011 - 15:31

nokia a prezentat de curand primul telefon cu w7 – lumia 800. pt cei care sunt de parere ca finlandezilor le va scade cota de piata, acestia se pare ca se insala amarnic.prin modelul n9 si cu acest lumia 800 , nokia face ravagii in afara.

marius ionescu 08-11-2011 - 15:37

iar pt cei care spun ca windows mobile nu este bun, trebuie sa vedeti cateva comparatii cu ale lumia 800 cu iphone si o sa vedeti ca nu exista diferente de rapiditate a browserului sau de deschidere a aplicatiilor.( bine asta daca nu cumva sunteti roboti si masurati in frame-uri pe secunda ):)

Comentariile sunt inchise.