Acasa Telefoane OnePlus, telefon cu CyanogenMod sub 400 de dolari

OnePlus, telefon cu CyanogenMod sub 400 de dolari

by Dragos Schiopu

OnePlus va lansa si el un telefon cu CyanogenMod, cel mai popular custom ROM creat pentru Android. Un alt telefon cu CyanogenMod este si Oppo N1 un telefon care este foarte bun dar destul de scump. Cei de la OnePlus vor insa un terminal ieftin si bun.

cyanogenmod

Nu stim nimic despre acest telefon, nici cum va arata si nici ce hardware va avea insa avem cateva afirmatii facute pe Reddit de dezvoltatorii OnePlus „Am urmat o abordare minimalista <<mai putin este mai mult>>. Designerii nostrii fac eforturi mari pentru a realiza un device usor de tinut in mana si usor de folosit.”, au declarat dezvoltatorii OnePlus Carl si David pe Reddit.

Detalii legate de hardware nu ne sunt oferite, dar avem o alta afirmatie care ne ofera un indiciu imporntant si anume dimensiunea ecranului „Ce facem noi cand avem pareri contradictorii? Noi vrem sa realizam un smartphone usor de tinut in mana dar cu un display spatios. Cum? Sa aiba o carcasa subtire si colturi rotunde”. Ne putem da seama ca nu vorbim despre un phablet. Telefoane cu display-uri de peste 5 inci au devenit din pacate o moda.

CyanogenMod a dezvaluit ca va oferi suport tehnic 2 ani pentru OnePlus, la fel cat ofera si Google pentru seria Nexus.

s-ar putea sa-ti placa

Comentariile sunt inchise.