Acasa Tehnologie Mobile World Congress 2015

Mobile World Congress 2015

by Dragos Schiopu

Mobile World Congress 2015 este cea mai mare expozitie din lume pentru industria tehnologiei. In cadrul acestui eveniment, directorii importanti care reprezinta anumite companii vor prezenta oficial noutatile dezvoltate.

Anul acesta evenimentul va fi desfasurat pe parcursul a 4 zile, 2-5 martie in Barcelona. Editia din 2014 a MWC a inregistrat 85.916 vizitatori. Anul acesta, evenimentul are toate sansele sa inregistreze un nou record de vizitatori.

mwc-2015

Ca in fiecare an apar zvonuri cu privire la ce dispozitive vor fi prezentate in cadrul evenimentului.

Cele mai asteptate zvonuri:

Samsung– toate zvonurile aparute sustin ca Samsung va prezenta modele Galaxy S6 și Galaxy S Edge la MWC 2015. Cel mai probabil va fi prezentat si telefonul Samsung Z1 cu sistemul de operare Tizen dezvoltat de catre Samsung. Pe langa aceste zvonuri, se anunta a fi prezentat si un smartwatch de catre Samsung.

HTC– zvonurile aparute sustin ca HTC va prezenta noul HTC One M9, dar campania de marketing se incheie fix cu o zi inainte de MWC 2015, pe 1 martie. Specialistii din domeniul tehnologiei sustin ca HTC va prezenta la MWC 2015 si un smartwatch.

LG– datorita succesului avut la MWC 2014 cu dispozitivul G3, toate zvonurile aparute sustin ca va fi prezentat noul model G4.

Sony– toate zvonurile sunt indreptate catre Xperia Z4, un smartwatch si o versiune mai imbunatatita a tabletei Xperia.

Lenovo– informatiile aparute pe internet spun ca Lenovo vrea sa dea lovitura la MWC 2015 cu 6 telefoane noi. Unul dintre ele va fi Vibe Max, un smartphone de 6 inch cu o baterie generoasa de 4.000 mAH.

Microsoft: mult asteptatul Microsoft Lumia 640 ar putea fi prezentat la MWC 2015.

Vor fi prezentate la MWC 2015, oficial:

Cea mai mare miza de la Mobile World Congress este reprezentata de smartphone-ul anului precedent. Pe lista competitorilor se afla:

  • Apple Iphone 6
  • HTC One M8
  • LG G3
  • Samsung Galaxy Note 4
  • Sony Xperia Z3

Castigatorii din anii precedenti sunt:

  • 2014: HTC One M7
  • 2013: Samsung Galaxy S3
  • 2012: Samsung Galaxy S2
  • 2011: iPhone 4
  • 2010: HTC Hero

Singura mare companie care isi permite sa nu fie prezenta la MWC 2015 este Apple. Pe langa companiile prezentate mai sus, li se alatura si alte nume mari ale industrie IT printre care: Ericsson, Alcatel-Lucent, IBM, Oracle, SAP si SAS.

Sa nu credeti ca noi nu vom participa la MWC 2015, 14 companii din Romania vor fi prezente la Mobile World Congress. Companiile care reprezinta Romania la MWC 2015 sunt: M&M Medianet, Sphinx IT, Infobest Romania, Arobs Transilvania Software, Codespring, Altom Consulting, Fortech, Evozon, Net Brinel S.A, Simartis Telecom si Rinf Outsourcing Solutions.

Speaker-ii confirmati pentru MWC 2015 sunt: Mark Zuckerberg (CEO Facebook), Brian M. Krzanich (CEO Intel), Hans Vestberg (CEO Ericsson Group) si Timotheus Höttges (CEO Deutsche Telekom).

Din lista competitorilor pentru anul acesta la categoria smartphone-ul anului precedent, care credeti ca are cele mai mari sanse sa castige premiul? Apple Iphone 6, HTC One M8, LG G3, Samsung Galaxy Note 4 sau Sony Xperia Z3.

s-ar putea sa-ti placa

Comentariile sunt inchise.