Acasa Telefoane Sony E4G, o versiune imbunatatita pentru modelul E4

Sony E4G, o versiune imbunatatita pentru modelul E4

by Dragos Schiopu

Cu cateva saptamani in urma, Sony a anuntat telefonul Sony Xperia E4, un smartphone low-cost cu viteze 3G, care ofera caracteristici impresionante, cum ar fi ecran de 5 inch, 1 GB Ram, procesor quad-core, 8 GB stocare interna si camera principala de 5 MP.

Utilizatorii brandului Sony au fost nemultumiti de acest telefon deoarece nu are si conexiuni la viteze 4G, drept urmare Sony a anuntat modelul Sony E4G. Noul model low-cost de la Sony, Sony E4G ofera viteze 4G si o durata de viata a bateriei foarte generoasa promisa si in modelul Sony E4.

Sony E4G dispune de specificatiile de baza ale modelului E4 doar ca exista si o mica diferenta intre ele, in plus va dispune si de conexiuni la viteze 4G pentru o conexiune mai rapida la internet.

Noul model Sony E4G vine cu un procesor quad-core de 1.5 GHz, o diferenta mica fata de modelul E4 care dispune de un procesor quad-core de 1.3 GHz. Momentan nu se stie daca procesorul va fi tot unul MediatTeK.

Noul model foloseste un display de 4.7 inch, fata de modelul 4G care foloseste un display de 5 inch. Display-ul de 4.7 inch nu ofera o experienta de inalta definite in vizionarea videoclipurilor, in jucarea de jocuri sau in vizionarea de imagini. Modelul E4G va dispune si de NFC.

Celelalte specificatii sunt similare, 1 GB Ram, Bluetooth 4.1, 8 GB stocare interna, camera principala de 5 MP cu inregistrare video Full HD si camera secundara de 2 MP, perfecta pentru pasionatii de selfie si pentru apelurile video.

Sistemul de operare folosit pe modelul E4G este o versiune mai veche de Android, Android 4.4 dar o actualizare la Android 5.0 este promisa de catre Sony. Sony E4G dispune de o baterie de 2300 mAH care promite o durata de viata a bateriei de pana la 2 zile.

Ceea ce imi place foarte mult la ambele modele, E4 si E4G, este butonul pentru power care este invelit in metal si este evidentiat de celelalte butoane.

sony-e4g-metal-button

Sony E4G va fi disponibil in 2 culori, alb si negru si in 2 versiuni, single sim si dual sim. E4G va fi disponibil in Europa incepand din luna aprilie la un pret de 129 euro pentru versiunea single sim iar pentru versiunea dual sim pretul este unul necunoscut.

s-ar putea sa-ti placa

Comentariile sunt inchise.