Acasa Telefoane Android for Work, special creat pentru corporatisti

Android for Work, special creat pentru corporatisti

by Dragos Schiopu

Am ajuns la concluzia ca cei de la Google doresc sa domine totul, iar acest lucru este cat se poate de plauzibil, se extind pe zi ce trece, cumpara noi proiecte, le dezvolta pe cele care sunt deja consacrate, iar nu in ultimul rand, au niste servicii pe care putini le pot oferi in acest moment.

imagineGoogle a anuntat inca de anul trecut in cadrul unei conferinte despre aparitia Android for Work, dar, iata-ne, ajunsi in 2015, gigantul a lansat oficial proiectul.

Google doreste prin acest proiect sa domine intreaga piata mobile corporative, iar Android for Work are ca scop un asemenea lucru.

Noul sistem este bazat pe varianta de Android 5.0, aceasta are ca scop codificarea informatiei, mai exact, acest lucru fiind realizat de sistemul de securitate SELinux.

Android for Work are ca scop creearea unui nou profil separat pentru lucru, pe scurt, veti putea folosi telefonul personal chiar si pentru locul de munca. Veti avea doua conturi diferite, iar cei de la departamentul IT vor putea sa faca anumite ajustari doar in profilul special realizat pentru job, un asemenea lucru inseamna un plus de securitate pentru datele personale ale angajatilor.

Pentru a promova si mai mult proiectul, Google va coopera cu mai multe companii mari, dar, totodata, prin asemenea tratative se va putea dezvolta si mai mult piata aplicatiilor pentru corporatii.

s-ar putea sa-ti placa