Acasa Electrocasnice Masina de spalat rufe LG Turbowash, inovatia la tine acasa

Masina de spalat rufe LG Turbowash, inovatia la tine acasa

by Dragos Schiopu

Turbo Wash este ultima inovatie cand vine vorba despre masini de spalat. Tehnologia reduce semnificativ timpul alocat unui program de spalare complet la 59 de minute, si te ajuta sa economisesti apa si energie. Astfel, consumul de apa se reduce cu pana la 40 de procente, in timp ce pentru consumul de energie putem vorbi despre o scadere a consuumului cu 15%.

In plus, motorul atasat direct pe centrul tamburului asigura o durabilitate sporita si un control precis. Daca adaugi programul Fast 14 la performantele Turbo Wash atunci poti spala pana la 2 kg de haine in doar 14 minute. Pe langa aceste performante, motorul direct drive este foarte silentios.

Turbowash se bazeaza pe functia Jet Spray care asigura reducerea timpului de spalare, oferind rufe mai curate. Prin pulverizarea apei pentru cel mult 120 de secunde, Jet Spray imbunatateste performantele exceptionale de spalare si clatire ale tehnologiei 6 Motion Direct Drive si, totodata, permite masinii sa deruleze mai rapid un ciclu de spalare.

jetspray1

Tot tehnologia 6 Motion DD permite realizarea unor miscari variate ale cuvei sau o combinatie de miscari diferite, in functie de programul de spalare ales. Performantele de spalare sunt imbunatatite cu ajutorul vitezei de rotire controlate si cu abilitatea cuvei de a se roti spre stanga sau spre dreapta. Toate aceste tehnologii permite spalarea personalizata a diverselor materiale.

6motion dd

La fel de important este faptul ca, prin tehnologia NFC Tagging, utilizatorul poate descarca noi programe de spalare. Apoi, poate utiliza aceste programe prin simpla atingere a telefonului de simbolul NFC Tag On de pe masina de spalat. Tehnologia NFC este folosita si pentru a ajuta utilizatorul sa identifice rapid si eficient orice problema minora prin functia Smart Diagnosis.

NFC

Masina LG Turbowash este disponibila in trei variante: LG F12U2TDN5, LG F14U1JBS6, LG FH4U2VDN1

Masina de spalat rufe LG F12U2TDN5, 8 KG, 1200 rpm, Clasa A+++, Argintiu

Este modelul standard care inglobeaza tooate tehnologiile prezentate mai sus. O gasesti la un pret special aici.

Masina de spalat rufe LG FH4U2VDN1, 9 KG, 1400 rpm, Clasa A+++, Alb

Este o varianta intermediara de pret si are specificatiile modelului de mai sus. O poti gasi la pret promotional aici.

Masina de spalat rufe LG F14U1JBS6, 10 KG, 1400 rpm, Clasa A+++, Argintiu

Are in plus fata de modelul precedent tehnologia True Steam cu functiile Allergy Care, Steam Refresh si noua functie Steam Softener. Tehnologia TrueSteam a fost implementata pentru a elimina alergenii in proportie de 99,9% si pentru sterilizarea bacteriilor.

Este disponibila la un pret special aici.

s-ar putea sa-ti placa

Comentariile sunt inchise.