Acasa Computere Windows 10 va fi ultimul sistem de operare produs de Microsoft

Windows 10 va fi ultimul sistem de operare produs de Microsoft

by Dragos Schiopu

windows-10-technical-preview-start-menu-live-tiles-full

Microsoft, una dintre cele mai mari companii producatoare de produse IT din lume a zguduit intreaga lume a pasionatilor de Windows. Asa cum bine stiti, sistemul de operare Windows a fost creat de Microsoft, a evoluat in timp, pornind de la o interfata clasica, extrem de greu de controlat intr-una simplista si bine optimizata astfel incat sa atraga tot mai multi utilizatori. Cu toate ca inca nu s-a lansat Windows 10, oficialii au facut un anunt cu privire la viitoarele versiuni ale sistemele lor de operare. Conform spuselor acestora se pare ca Windows 10 va deveni ultimul lansat, el urmand doar sa primeasca update-uri. Asa cum au relatat si cei de la Microsoft, Windows 10 reprezinta la momentul de fata tot ceea ce ii trebuie unui utilizator, astfel incat au decis ca prin inchiderea acestei serii sa adauge in continuare update-uri majore, facandu-l din ce in ce mai bun.

Din ultimele zvonuri ce circula pe internet de cateva zile, dupa aflarea vestii, un om din interiorul companiei a declarat ca Microsoft ar putea lansa pe viitor si un sistem gratuit, insa niciodata o continuare a seriei de Windows 10, 11, 12. Windows Redstone este numele de cod al viitorului sistem de operare Microsoft, fiind tot un Windows 10 doar cu cateva upgrade-uri ceva mai puternice ce ar aduce noi modificari din punct de vedere a navigarii cat si a graficii.

Ramane de vazut daca cei de la Microsoft vor dori intradevar sa incheie o serie atat de bine vanduta si sa inceapa o noua etapa, o noua generatie de sisteme de operare, total diferita de ceea ce au lansat pana la momentul de fata pe piata. Mai multe informatii cu privire la acest proiect vom afla in momentul in care se va lansa oficial Windows 10 in varianta sa finala, vom afla in sfarsit ce planuri de viitor au acestia in privinta dezvoltarii sistemelor de operare.

s-ar putea sa-ti placa

1 comentariu

alexandru 26-06-2015 - 17:06

Asteptam varianta finala, cea oficiala sa vedem cum se misca. Momentan am incercat varianta preview pe masina virtuala unde i-am setat cpu cu 2 core si 3.5 GB RAM si nu se misca cum trebuie.

Comentariile sunt inchise.