Acasa Jocuri Video Editorul din GTA V pentru PC vine si pe console

Video Editorul din GTA V pentru PC vine si pe console

by Dragos Schiopu

csa

Dupa mai multe discutii intre dezvoltatorii GTA V, se pare ca in sfarsit s-a luat o decizie cu privire la Video Editorul aflat deja in varianta pentru PC. Aparent, cuvantul exclusiv nu mai are nici-o relevanta pentru cei de la RockStar Games, intrucat au promis aceasta facilitate doar pe variantele de PC iar acum vor sa o integreze si pe console. Mai exact, noul Video Editor va fi integrat odata cu noul update doar pentru Xbox One si PlayStation 4. Din pacate, avand in vedere faptul ca au aparut doua console next-gen extrem de bine cumparate, oficialii companiei nu isi mai dau interesul pentru dezvoltarea si actualizarea jocului pe variantele ceva mai vechi, PlayStation 3 si Xbox 360.

Conform informatiilor primite, noul update ar trebui sa soseasca vara aceasta daca nu vor exista probleme cu integrarea, tinand cont de faptul ca cei de la RockStar sunt obisnuiti sa tot faca amanari pana cand produsul sa poata fi lansat in stare buna de functionare. Afirmatia cu privire la acest modul a fost facuta in urma unui scurt Q&A (intrebari si raspunsuri), in care s-au dezvaluit si alte sisteme pe care au de gand cei de la RockStar sa le integreze in viitor. Acestia au prezentat si cateva stiri cu privire la adaugarea mai multor heist-uri online, asta doar in cazul in care ati reusit pana acum sa le epuizati pe toate celelalte.

Modulul Video Editor le va permite jucatorilor sa realizeze unele dintre cele mai interesante si mai atractive clip-uri video din GTA V, putand sa decupeze anumite parti si eventual sa le combine sub o alta forma pentru a crea un colaj cu momente amuzante. Din pacate jucatorii de pe console vor avea un mic dezavantaj in aceasta privinta, neavand oportunitatea de a instala moduri si a se bucura de o alta experienta, oferindu-le posibilitatea de a face astfel unele dintre cele mai interesante video-uri vazute vreodata, atat cu balene albastre ce se coboara din cer cat si arme ce au ca munitie masini.

s-ar putea sa-ti placa