Acasa Jocuri Celebrul joc Snake revine intr-o noua forma pe terminalele mobile

Celebrul joc Snake revine intr-o noua forma pe terminalele mobile

by Dragos Schiopu

sd

Istoria jocurilor incepe de la Mario, insa pe telefoanele mobile, istoria este reprezentata de celebrul joc gasit pe terminalele Nokia, mai exact Snake, unul dintre cele mai jucate si apreciate jocuri din lume. De cele mai multe ori Snake putea fi gasit preinstalat in telefoanele celor de la Nokia, insa in timp si alte companii au ales sa preia jocul si sa il instaleze in magazinul lor de aplicatii, astfel incat sa ofere tuturor posibilitatea de a testa si a se bucura de o experienta unica.

Cu siguranta ati auzit de celebrul joc Snake, nu am indoieli in acesta privinta, indiferent de varsta pe care o aveti, intrucat pe orice terminal mobil acum multi ani rula intr-un format alb-negru un serpisor ce avea rolul de a colecta tot mai multe puncte pentru a deveni din ce in ce mai mare. Iata ca de data aceasta istoria se repeta, astfel incat Taneli Armento creatorul Snake impreuna cu cei de la Rumilus Design au pus bazele unui nou joc asemanator celui prezentat mai sus. Da, ati vazut bine, Snake revine din nou pe terminalele mobile, indiferent daca folositi Android, iOS sau Windows Phone.
Cu o grafica noua si cu sisteme extrem de bine gandite noul joc promite sa devina unul dintre cele mai descarcate din lume, aducand experiente noi, reamintindu-le jucatorilor cat de mult a evoluat din punct de vedere grafic cat si a gameplay-ului. Jocul, ar trebui sa fie lansat pe 14 Mai, mai exact saptamana viitoare, daca nu apar eventuale nereguli ce ar putea sa duca la amanarea acestuia.

Snake Rewind, asa cum a fost denumit de catre producatori vine cu un design unic, cu 10 nivele de joc, module de powerup si multe altele, facandu-l astfel un competitor pentru tot ceea ce exista la momentul de fata in magazinele celor de la Google, Microsoft sau Apple.

Personal am jucat acest joc pe mai multe terminale mobile acum multi ani, insa mi-ar face o deosebita placere sa retraiesc aceeasi experienta.

s-ar putea sa-ti placa