Acasa Computere Windows 10 se va lansa in aceasta vara

Windows 10 se va lansa in aceasta vara

by Dragos Schiopu

Microsoft are in plan sa lanseze Windows 10 in aceasta vara. Debutul oficial al sistemului de operare Windows 10 va fi lansat in aceasta vara in 190 de tari si va fi tradus pentru 111 de limbi. Windows 10 va veni ca un upgrade gratuit pentru utilizatorii de Windows 7, 8 si 8.1. Acest upgrade este gratuit doar 1 an, urmand ca mai apoi sa fie necesara o suma de bani pentru a mai putea fi folosi in continuare.

Terry Myerson a confirmat acest lucru la conferinta WinHEC dedicata dezvoltatorilor de hardware. Terry Myerson aproximeaza ca Windows 10 va fi disponibil din 23 septembrie.

windows_10_release_date_2015_0

Microsoft vrea sa faca sistemul de operare Windows 10 popular in China. Din aceasta cauza a facut un parteneriat cu Lenovo si cu Tencent. Cei de la Lenovo ofera upgrade la Windows 10 in peste 2.500 de centre de servicii si in cateva magazine ce vinde produse cu amanuntul in China iar compania Tencent ofera un pachet de aplicatii populare actualizate pentru Windows 10, printre care si aplicatia QQ. Ambele parteneriate, cu Lenovo si Tencent, sunt metode clare pentru a face disponibil si popular Windows 10 in China. Lenovo si Tencent numara in total peste 1.3 miliarde de clienti, deci majoritatea populatiei va beneficia de Windows 10.

In China, Microsoft duce o lupta serioasa impotriva pirateriei, din aceasta cauza Windows 10 va fi disponibil si pentru cei care nu au o copie a Windows-ului originala. Aceasta metoda de combatare a pirateriei este una foarte buna, printre cele mai bune de a aborda pirateria in China.

s-ar putea sa-ti placa