Acasa Tehnologie Vine Kids, o aplicatie pentru copii, de la Twitter

Vine Kids, o aplicatie pentru copii, de la Twitter

by Dragos Schiopu

Vine este o comunitate asemanatoare 9gag doar ca aici se regasesc numai filmulete de aproximativ 6 secunde cu lucruri amuzante, socante sau diferite stiri postate de utilizatori. Nu intotdeauna filmuletele postate sunt potrivite pentru copii. De fapt, de cele mai multe ori filmuletele nu sunt potrivite pentru copii. De aceea Twitter lanseaza Vine Kids, prima aplicatie dedicata copiilor produsa de Twitter.

vinekids

Mecanismul ramane acelasi, sunt 6 secunde de videoclip, doar ca de data asta cele 6 secunde contin material destinat celor mici si selectat manual de catre o echipa speciala. Caracterele animate, din aplicatia disponibila momentan doar pe dispozitive cu sistem de operare IOS, ii incanta pe cei mici si ii protejeaza de continut violent si / sau licentios.

Aplicatia Vine Kids poate fi descarcata de aici si are o dimensiune de aproximativ 20 MB.

Copiii pot naviga stanga – dreapta in aplicatie descoperind astfel noutati amuzante si chiar educationale, in anumite cazuri. In plus, in momentul in care se face trecerea de la un filmulet la altul, aplicatia produce un zgomot amuzant, ca un fel de „chitait”, ceea ce ii aduce un plus de interes in fata celor mici.

vine kids

Cei care au descarcat-o deja si-au exprimat satisfactia fata de continutul ei si fata de faptul ca se simt in siguranta atunci cand le ofera copiilor telefonul cu aceasta aplicatie instalata, deoarece ii tine ocupati si in acelasi timp ii protejeaza de continut inadecvat.

s-ar putea sa-ti placa