Acasa Electrocasnice Un suport excelent pentru bucatarie

Un suport excelent pentru bucatarie

by Dragos Schiopu

suport excelent pentru bucatarieCu totii ne dorim sa avem acasa mancare gatita si de un gust foarte bun, insa intotdeauna trebuie sa stim ca bucataria este un mediu dinamic unde intalnim aproape peste tot alimente. Inainte de a termina de gatit si de pregatit tot ceea ce ne dorim s-ar putea ca mai devreme sau mai tarziu ceva sa pice pe podea, este un lucru aproape stiut, cel putin un lucru va cadea, dar ce se va intampla daca acest lucru care pica este o tableta?

Tabletele de aproape toate dimensiunile au intrat in bucatarie ca o sursa excelenta pentru inspiratia noastra, dar chiar si sa primim sfaturi de gatit de la profesionisti sau sa cautam o reteta rapida. Asa ca, tabletele deobicei sunt predispuse „accidentelor” involuntare care se pot intampla.

Daca totusi doriti sa aveti grija de tableta dumneavoastra va prezint un suport excelent pentru bucatarie care are un design foarte bun si un pret accesibil. Este vorba de CTA Digital 2-In-1 Kitchen care costa aproape 40 de dolari pe Amazon.

Acest suport se integreaza perfect aproape in orice bucatarie. Are un design elegant din aluminiu care poate fi montat pe un perete, sub dulapul de bucatarie sau poate fi folosit cu usurinta ca un suport excelent pentru a viziona clipuri video.

Are avantajul ca se regleaza foarte usor, dar mai ales, este proiectat pentru tablete de la 7 pana la 10 inch. Asa ca, acest suport poate sustine toate variantele de iPad-uri, dar si alte linii de tablete unde putem remarca Kindle, Nexus sau Galaxy Tab.

Dupa parerea mea, daca folositi o tableta in momentul prepararii anumitor mancaruri acest suport ar fi excelent in bucatarie, iar cei care chiar fac acest lucru cu siguranta isi dau seama ca ii va ajuta enorm asa ceva in bucatarie.

s-ar putea sa-ti placa