Acasa Telefoane HTC face un lucru uimitor

HTC face un lucru uimitor

by Dragos Schiopu

HTC_One_360_WideDaca ati cumparat recent un telefon de ultima generatie de la HTC va anunt ca puteti sta linistiti din punct de vedere al ecranului deoarece compania a luat o decizie foarte interesanta. Acestia si-au luat anagajamentul ca in cazul in care afisajul de pe telefon nu mai este asa cum doriti puteti sa il trimiteti in service iar acesta vi se va schimba, ce este deosebit in toata aceasta situatie? Toata operatiunea este gratuita si fara costuri suplimentare.

Bineinteles, ca orice oferta de acest fel si aceasta este una mai speciala, asa ca, doar telefoane emblematice vor beneficia de acest serviciu gratuit, aici putem remarca HTC One, HTC One Mini, HTC One Max dar si viitorul smartphone care va fi lansat. Acest angajament se aplica doar clientilor timp de 6 luni dupa achizitionarea unui telefon HTC dar totodata, trebuie mentionat ca vi se va schimba ecranul doar o singura data in mod gratuit.

Totodata, cei de la HTC vor sa puna un accent mult mai mare pe suportul lor, asa ca trag din toate partile pentru a aduce mult asteptatul Android 4.4 KitKat cat mai repede pe HTC One, incercand prin acest lucru sa le ia fata celor de la Samsung si sa integreze noul sistem pe majoritatea telefoanelor emblematice ale acestora.

Un alt lucru care merita mentionat este ca acest serviciu este disponibil doar clientilor care vor achizitiona de acum inainte telefoanele mentionate si mai ales, doar cei din Statele Unite. Pe langa, HTC a mai lansat un angajament prin care au mentionat ca viitoarele telefoane inteligente vor primi update-uri constante pentru sistemul de operare minim doi ani de la lansare.

Prin aceasta noua decizie HTC cu siguranta va mai castiga clienti, dar totodata, sunt sigur ca acest lucru face parte din planul lor de a se extinde tot mai mult pe piata de smartphone-uri.

s-ar putea sa-ti placa

2 comentarii

septimiu 19-02-2014 - 19:11

Luciane tu inveti jurnalism de pe Gandul sau hot gandul?
WTF man, htc face un lucru uimitor, pentru o perioada limitata intr-o zona extrem de limitata face un service strict pe o componenta. Sunt sigur ca cititorii acestui blog sunt preponderent din america si ceea ce spui tu este relevant pentru ei… 100%.

Lucian 19-02-2014 - 19:56

Sunt curios cine mai schimba o componenta de acest gen pentru orice motiv, de aici si vine titlul articolului. Iar partea cu America, in curand va fi si in Europa, chiar in cateva luni.

Comentariile sunt inchise.