Acasa Tehnologie Un fotoliu rulant deosebit

Un fotoliu rulant deosebit

by Dragos Schiopu

Ce se intampla cand tehnologia isi da mana cu o minte sclipitoare? De cele mai multe ori se intampla lucruri foarte importante si utile. Spre exemplu in aceasta dimineata am gasit un clip ce m-a facut sa reflectez mai mult cu privire la ceea ce inseamna tehnologie, utilizarea ei in folosul societatii si mai cu seama in domeniul medical. Si am amintit de domeniul medical, deoarece majoritatea problemelor grave le gasim in acest sector cu atat mai mult ca vorbim despre vietile unor oameni cu care nu ne putem juca.

Si mai mult decat atat mi-am amintit ca am scris si noi cu ceva timp in urma despre un aparat medical dedicat celor ce au probleme cu diabetul. Iar acest articol il gasiti aici. De aceasta data am gasit nu un aparat, ci un scaun rulant foarte inteligent, ce nu necesita ajutorul unei alte persoane in afara celui ce il foloseste. Cu alte cuvinte, fotoliul rulant despre care vorbesc este foarte sigur si in acelasi timp poti urca sau cobori treptele fara nici un fel de problema. In plus viteza acestuia se poate adapta avand in vedere ca toate comenzile acestui gadget sunt la indemana utilizatorului.

Ceea ce este foarte important de stiut despre acest scaun rulant este vorba despre sina pe care o are atasata pentru a putea urca scarile sau pentru a putea urca/cobori din mijloacele de transport. Iar aceasta sina vine in completarea rotilor scaunului rulant. Fiind foarte stabil si avand la baza principuiul de sina, acesta amortizeaza orice fel de impact atunci cand scaunul se afla in urcare sau coborare.

Ceea ce mi s-a parut cu adevarat uluitor este vorba despre panoul de comanda ce pare a fi mai mult un simplu buton. Iar mai impresionant decat atat putem spune ca fotoliul rulant este eficient atat pe timp de vara, cat si pe timp de iarna, iar mai multe detalii o sa observati in urmatorul material.

https://www.youtube.com/watch?v=SgEitDzNZJM

s-ar putea sa-ti placa