Acasa Telefoane Noul Samsung Galaxy S8 disponibil pentru precomanda la Vodafone Romania

Noul Samsung Galaxy S8 disponibil pentru precomanda la Vodafone Romania

by Dragos Schiopu

Cred ca de aceasta veste vor fi atrasi in mod special fanii producatorului sud-coreean ce a lansat ieri in mod oficial noul smartphone Samsung Galaxy S8. Vestea ce pare a fi pe placul tuturor este aceea ca daca esti unul dintre clientii Vodafone iti poti  precomanda atat Samsung Galaxy S8, cat si Samsung Galaxy S8+. pentru cei ce isi doresc sa achizitioneze unul dintre aceste doua terminale trebuie sa stiti ca acestea sunt disponibile in doua variante de culori, si anume: Midnight Black si Orchid Grey.

Ceea ce au special Galaxy S8 si Galaxy S8+ este vorba despre ecranul uimitor, ce ofera o experienta unica. Cele doua terminale Samsung Galaxy S beneficiaza de o camera principala de 12MP cu tehnologie dual-pixel, de Infinity Display si de un design fara margini care formeaza o suprafata fara limite, ce ofera o experienta de vizionare fara intreruperi. Certificarea IP68 a celor doua noi terminale de la Samsung sustine faptul ca acestea sunt rezistente la apa si praf.

Mai mult de atat, Samsung Galaxy S8 dispune de tehnologii biometrice, ce includ scanarea amprentei, scanarea irisului si recunoasterea faciala, oferind utilizatorilor posibilitatea de a selecta metoda potrivita de securizare. Un lucru foarte important este legat de data de 19 aprilie, timp in care clientii se pot inregistra pentru o precomanda atat pentru Samsung Galaxy S8, cat si Samsung Galaxy S8+ in magazinele Vodafone din toata tara, magazinele partenere, dar si pe www.vodafone.ro.

Samsung Galaxy S8 poate fi achizitionat la un pret de la 209 de euro, impreuna cu abonamentul Super RED 69, iar Samsung Galaxy S8+ poate fi achizitionat la un pret de incepand de la 299 de euro, impreuna cu acelasi abonament. Abonamentul Super RED 69 include 10 GB de trafic, acces nelimitat la social media (Facebook, Messenger, Instagram, WhatsApp, Pinterest, Twitter, Snapchat, Tumblr, Viber, Message+), minute si SMS-uri nelimitate in orice retea nationala, 2000 de minute internationale pe mobil. Astfel ca te poti bucura de cel mai nou Samsung in curand.

s-ar putea sa-ti placa