Acasa Tehnologie Transformati telefonul intr-unul modular cu ajutorul carcasei Nexpaq Modular

Transformati telefonul intr-unul modular cu ajutorul carcasei Nexpaq Modular

by Dragos Schiopu

x

In ultimii ani telefoanele modulare au inceput sa devina tinta tuturor pasionat de IT si tehnologie. Telefonul modular se bazeaza pe acelasi sistem aplicat si la unitatile de tip desktop, insa de data aceasta cu o alta arhitectura si cu un modul mult mai simplist, astfel oferindu-le tuturor posibilitatea de a-si upgrada propriul telefon intr-unul de ultima generatie. Carcasa modulara Nexpaq are la baza unele dintre cele mai interesante si mai atractive metode de upgrade a telefonului, oferind chiar posibilitatea de a inlocui camera foto.

Conceptul Nexpaq intrece orice banuiala, fiind mult mai bine optimizat fata de Project Ara, unul dintre cele mai asteptate telefoane a celor de la Google. Carcasa, poata fi folosita atat pe telefoanele cu Android cat si pe cele cu iOS, facand astfel posibilitatea de a fi distribuite pe mai multe piete si ai multi pe toti utilizatorii, fie ca sunt fani Google sau Apple.

La momentul de fata, conform informatiilor primite, carcasa modulara este disponibila in varianta de test pentru telefoanele Samsung Galaxy S5, S6 Edge si Apple iPhone 6, urmand mai apoi sa fie introdusa si pe celelalte modele. Carcasa Nexpaq beneficiaza de 12 module ajustabile, prin care utilizatorii isi vor putea upgrada atat sistemele ce aduc o performanta mai ridicata cat si camera sau microfonul.

Module disponibile: baterie extinsa, amplificator pentru boxa, lanterna LED, indicatori de umiditate si temperatura, hotkey-uri, USB Flash Drive, laser, backup 64GB SD card si multe altele.

In viitor proiectul promite sa integreze din ce in ce mai multe module, facand astfel carcasa Nexpaq una dintre cele mai folositoare din lume, atat pentru performanta ridicata cat si pentru protectie. Unele dintre cele mai importante avantaje oferite, fac referire la posibilitatea de a schimba module cu alti utilizatori, chiar daca vorbim de o schimbare intre un telefon Android cu unul iOs.

Asa cum puteti observa si in imaginea GIF de mai jos, fiecare schimbare se face extrem de usor, fara prea multe efort doar luand componenta si adaugand-o in slotul special de pe carcasa.

dsadasda

s-ar putea sa-ti placa