Acasa Promotii Telefoanele Elephone au reduceri la Gearbest

Telefoanele Elephone au reduceri la Gearbest

by Dragos Schiopu

Telefoanele Elephone au parte de niste reduceri semnificative la Gearbest. Aici includ Elephone P8000, P6000 Pro si S2. Prin urmare, exista trei modele care au un pret foarte atragator si difera destul de mult la ceea ce ofera. Primul, adica P8000 este un model performant care are un display cu o rezolutie FHD. Al doilea ofera chiar mai multa putere de procesare decat P8000, deoarece are un display HD si astfel GPU-ul poate sa ofere o experienta mai buna in jocuri, dar are un display mai mic. Cel din urma are ca atuu design-ul lui, fiind un telefon destinat celor ce vor un smartphone cu un aspect premium, dar are si o performanta decenta in acelasi timp. Toate se gasesc la un pret redus pe Gearbest.

telefoanele elephone

Elephone P8000

Elephone P8000 este cea mai buna alegere pentru ca este un phablet de 5.5 inci si ecran FHD care vine cu un procesor octa core MT6753. Performanta este foarte buna la capitolul multitasking, dar este si un terminal eficient energetic. Camera principala are 13MP, iar cea secundara are 5MP. Daca va mai spun ca bateria are si 4160mAh, atunci eu cred ca acest telefon este perfect pentru 150 de dolari.

Elephone P6000 Pro

O alegere destul de buna, dar la pretul de 140 de dolari parca s-ar merita mult mai bine un P8000. Diferenta majora este aspectul si marimea display-ului. Daca P8000 are un ecran de 5.5 inci, acest device are doar 5 inci, deci este un smartphone in adevaratul sens al cuvantului, pe cand P8000 este un phablet. Procesorul este acelasi, dar performanta in jocuri va fi chiar mai buna pentru P6000 deoarece are o rezolutie mai mica si anume HD fata de FHD, insa chipsetul grafic este acelasi.

Elephone S2

Elephone S2 este un terminal care se adreseaza celora care prefera aspectul si nu performanta. Este un telefon care are doar 6.8 mm, ceea ce il face destul de subtire. Procesorul este un MT6735 quad core de 1.0 Ghz, dar asta nu il face mai slab. Scoate in Antutu 22.000 de puncte, iar eu zic ca este destul de bine.

Pentru mai multe detalii despre acest eveniment care are loc de pe 5 pana pe 15 noiembrie aveti la acest link.

s-ar putea sa-ti placa