Acasa Portabile MWC 2015: Tableta Xperia Z4 a fost lansata!

MWC 2015: Tableta Xperia Z4 a fost lansata!

by Dragos Schiopu

c

Singura tableta cu ecran de 10 inch si cu o baterie ce poate rezista pana la 17 ore de folosire intensa a fost lansata. Noua Xperia Z4 Tablet a vazut in sfarsit lumina zilei, a vazut in sfarsit cum e sa fii cu adevarat una dintre cele mai inteligente tablete de pe piata. Tableta ofere unele dintre cele mai bune specificatii puse vreodata pe un astfel de dispozitiv. Are o greutate de 389 de grame si masoara doar 6.1mm grosime.

Sony a anuntat in cadrul evenimentului de la Barcelona lansarea celei mai usoare si subtiri tablete din lume de 10inch. Tableta celor de la Sony ofera exact ceea ce ii trebuie unui utilizator. Gratie ecranului luminos 2K de 10.1 inch tableta a ajuns sa devina cea mai buna din lume. Printre multe altele terminalul mobil este capabil sa ofere 17 ore de redare video.

“In continuarea succesului predecesorului sau, ne-am dorit sa integram toate caracteristicile pe care utilizatorii le-au apreciat cel mai mult la Xperia Z2 Tablet si sa le accentuam pentru Z4 Tablet”, a relatat Dennis van SChie, SVP of Sales & Marketing la Sony Mobile.

“Utilizatorii apreciaza in mod deosebit inovatia atunci cand poate aduce cu adevarat un plus de valoare in vietile lor, asadar am creat cu maiestrie Z4 Tablet si am luat in considerare fiecare aspect pentru a satisface chiar si cele mai exigente stiluri de viata. Subtire si usoara, dar totodata incredibil de puternica, cu divertisment care iese din tipare si functii inteligente pentru productivitate, Xperia Z4 Tablet este o tableta extraordinara care se potriveste perfect in viata de zi cu zi a utilizatorului” au adaugat in incheiere cei de la Sony.

Xperia Z4 Tablet combina cele mai bune tehnologii din lume intr-un singur device, oferind experiente de top si zeci de ore de divertisment in compania ei.Tableta in comparatie cu celelalte device-uri de pe piata ofera o experienta extrem de buna chiar si in mediul exterior cand lumina soarelui este puternica, beneficiind de o claritate de cristal oriunde s-ar afla.

s-ar putea sa-ti placa

Comentariile sunt inchise.