Acasa Portabile MWC 2015: Huawei Talkband N1 MP3 si handsfree

MWC 2015: Huawei Talkband N1 MP3 si handsfree

by Dragos Schiopu

MWC 2015 este unul dintre cele mai importante evenimente din tehnologie a anului 2015. Aici nu se vorbeste insa doar despre telefoane inteligente ci ni se prezinta si alte gadgeturi interesante. Astfel in acest articol vom vorbi despre Huawei Talkband N1, un gadget marca Huawei care este MP3 dar si handsfree Bluetooth totodata.

In general la acest capitol, cei de la Sony vin cu noutatile insa se pare ca si Huawei au un interes pentru gadgeturile audio lansand astfel un gadget pentru iubitorii de muzica si sport. Aceste casti pot fi perfecte atunci cand ai chef sa alergi sau pur si simplu sa te plimbi prin oras. Mai mult decat atat, nu trebuie sa iti faci multe griji ca acestea ar putea pati ceva in timpul alergarii deoarece sunt rezistente la praf si apa iar daca nu vrei sa porti mereu telefonul cu tine, le poti folosi pe post de MP3 Player.

Acest dispozitiv ofera posibilitatea stocarii unui numar mare de melodii deoarece ne pune la dispozitie o memorie interna de 4 GB.

Un alt avantaj al lui Talkband N1 este aspectul foarte placut precum si faptul ca sunt foarte usoare astfel incat cred ca sunt foarte comode. De asemenea Talkband N1 sunt special concepute pentru a le folosi la sala sau atunci cand faci sport deoarece atunci cand conectezi aceste casti la telefon, monitorizeaza mai multe aspecte importante legate de conditia fizica.

La MWC 2015 nu s-a vorbit insa despre data de lansare si nici despre pretul pe care Talkband N1 il va avea insa fiind deja aproape gata, cred ca il vom vedea in curand. Eu unul sunt pasionat de muzica ascultata in casti si nu pot decat sa ma bucur vazand faptul ca se incearca si dezvoltarea acestor dispozitive astfel incat sa dispuna de noi tehnologii cat mai interesante si chiar sper ca vor avea un pret accesibil pentru a le putea achizitiona.

Huawei Talkband N1

s-ar putea sa-ti placa