Acasa Telefoane SuperSU suporta Android 5.0 Lollipop

SuperSU suporta Android 5.0 Lollipop

by Dragos Schiopu

SuperSU suporta Android 5.0 Lollipop odata cu versiunea 2.01, dar avem parte de suport total pentru noul Android de la versiunea 2.35 (ultima versiune fiind 2.36).

SuperSU

SuperSU este o aplicatie care controleaza drepturile pe care aplicatiile le au daca telefonul este rootat. Este o unealta care permite un control foarte bun pentru orice aplicatie. Putem sa lasam o aplicatie sa aiba drepturi de superuser sau putem sa ii interzicem acest lucru. Personal am 12 aplicatii care imi cer acces la drepturile de superuser, deci aceasta aplicatie nu trebuie sa lipseasca din telefoanele rootate.

Versiunea 2.01 aducea un suport teoretic si pentru Android 5.0 Lillipop. Insa un sistem nou de operare are erori, iar aplicatiile concepute pentru el nu vor fi stabile din prima zi. Aici nu ma refer la aplicatii banale, ci la aplicatiile care fac ceva util precum SuperSU. Astfel, versiunea 2.36 aduce numeroase imbunatatiri si corectari de erori. Un salt major de la 2.01 il reprezinta 2.35 care ofera suport total pentru Android 5, insa cea mai recenta actualizare 2.36 repara cateva bug-uri.

O mica caracteristica al acestui update consta si intr-un update al interfetei grafice. Acest update nu este unul sesizabil, fiind menit sa corecteze cateva linii ce nu aratau chiar atat de bine pentru Android 5. Dar nu interfata grafica este o prioritate ci functionalitatea programului, astfel SuperSU are un design simplu si usor de utilizat. Pana la urma SuperSU este un program util pentru telefoanele cu root si nu este menit sa aibe o interfata grafica foarte complicata. Scopul lui este de a da control aproape total utilizatorului.

Puteti sa actualizati SuperSU direct din Google Play accesand acest link. De asemenea puteti descarca SuperSU tot prin intermediul link-ului atasat, dar nu va avea nici un efect daca telefonul nu este rootat. SuperSU poate fi utilizat doar pe telefoanele cu root. Puteti sa va rootati telefoanele utilizand aceasta metoda (fiind cea mai sigura metoda si nu necesita schimbare de soft sau alte metode prin care se pierde garantia).

s-ar putea sa-ti placa