Acasa Telefoane Cum putem obtine drepturi depline pe Android – Framaroot

Cum putem obtine drepturi depline pe Android – Framaroot

by Dragos Schiopu

Multi utilizatori vor sa aiba drepturi complete pe Android adica drepturi de administrator. Cei mai multi vor sa faca root doar pentru a putea avea acces mai mare pe terminalul lor. Insa schimbarea room-ului oficial duce si la pierderea garantiei.  Sunt metode prin care putem obtine drepturi depline pe Android fara sa ne pierdem garantia. Mai mult decat atat, putem anula aceasta metoda. Va voi prezenta cea mai buna metoda prin care puteti sa faceti tot ce vreti pe Android fara sa faceti instalati un custom rom.

Aplicatii utile Android

Framaroot este un program care exploateaza vulnerabilitatiile din terminalele Android pentru a obtine accest deplin pentru sistem. Exista o lista foarte mare de telefoane care suporta aceasta aplicatie. Ce face mai exact aceasta aplicatie? Prin Framaroot obtinem root la telefon, mai exact aplicatia ne instaleaza superuser pe anumite terminale. Vedeti lista completa de telefoane aici. Aplicatia este foarte usor de folosit.

Pasi care trebuiesc urmati pentru a utiliza Framaroot:

  1. se deschide aplicatia
  2. se alege optiunea Install SuperSU
  3. alegem ce vulnerabilitate sa exploatam (depinde de terminal)
  4. se da restart la telefon si avem root acces

framaroot pasi instalare

Aplicatia este foarte utila pentru ca nu presupune schimbarea rom-ului, deci nici nu pierdem garantia. Se poate face si unroot prin repetarea pasilor cu specificarea ca la punctule 2 se alege optiunea unroot. Programul poate fi descarcat de aici, iar lista completa de telefoane suportate o gasiti aici. De mentionat este faptul ca la descarcarea aplicatiei pe calculator primesc o notificare de la Kaspersky conform careia un posibil trojan a fost blocat. Aplicatia a functionat perfect pe LG Optimus G E975.

Acest articol face referire la cea mai simpla metoda de root pentru terminalele Android. Vor mai fi prezentate multe alte metode de root. Daca aveti nelamuriri puteti lasa un mesaj mai jos.

 

s-ar putea sa-ti placa

Comentariile sunt inchise.