Acasa Telefoane iPhone 6 si iPhone 6 Plus nu au ecrane atat de rezistente la zgarieturi

iPhone 6 si iPhone 6 Plus nu au ecrane atat de rezistente la zgarieturi

by Dragos Schiopu

Apple vine in fiecare an cu un nou telefon care ar trebui sa fie mai bun, mai rapid si mai fiabil. Dar de fiecare data Apple reuseste sa isi nemultumeasca o parte din cumparatori. Cel mai nou scandal in care Apple este implicat se refera la ecranul telefonului care se zgarie foarte usor. Cel putin, o parte dintre utilizatori nu sunt multumiti de calitatea display-ului sau mai bine zis de sticla care ar trebui sa protejeze display-ul. Mai concret spus, iPhone 6 si iPhone 6 Plus nu au ecrane atat de rezistente la zgarieturi.

apple iphone 6 scratched

iPhone 6 si 6 Plus nu au venit cu ecrane 2K si nici cu sticla in combinatie cu safir. Mai exact o parte din telefoane beneficiaza de protectia cu care Apple s-a laudat. Vorbim despre ecranul cu sticla de safir sau cel putin in combinatie cu safir. Problema pe care Apple nu a prevazut-o a fost falimentul companiei care producea acea sticla in combinatie cu safirul care era mult mai rezistenta decat Corning Gorilla Glass 3. Astfel, compania din Cupertino a trebuit sa gaseasca o solutie rapida la aceasta problema. Probabil nu au ales prea bine pentru ca Ion-X Glass s-a dovedit o alegere neinteleapta.

Informatia a ajuns pe net prin intermediul unui user care a postat pe un forum imaginea cu noul sau iPhone 6 Plus care era zgariat in colt. Userul jake.underwood26 afirma ca el a avut grija de telefonul lui insa sticla care protejeaza ecranul este mult prea sensibila. Discutia are deja 127208 de vizualizari si 783 de comentarii in care multi utilizatori au afirmat ca sticla utilizata de Apple nu este rezistenta si se zgarie destul de usor.

O alta problema pe care Apple a avut-o cu iPhone 6 Plus a fost rezistenta lui. Acesta se indoia destul de usor, iar pe internet au inceput sa apara din ce in ce mai multe filmulete in care utilizatorii demonstrau ca acesta se indoaie destul de usor. Solutia de la Apple a fost sa utilizaza un aluminiu mai dur care ofera o rezistenta mai buna.

s-ar putea sa-ti placa