Acasa Tehnologie Sony Xperia M va primi update la Android 4.3

Sony Xperia M va primi update la Android 4.3

by Dragos Schiopu

Sony anunta ca Xperia M va primi update la Android 4.3 si va veni cu o serie de noi caracteristici si imbunatatiri. Ultima versiune de firmware are numele de cod 15.4.A.0.23 si promite ca va rula mai fluent oferind o experienta mai placuta utilizatorilor.

sony xperia m update android 4.3

Sony permite acum sa facem update pentru Xperia M. Cea mai recenta versiune de Android este 4.3, insa era mult mai bine daca Sony realiza update la Android KitKat unde consumul de resurse este foarte bine optimizat. Noul update vine cu imbunatatiri la interfata camerei foto. Update-ul vine si cu o noua versiune pentru Battery Stamina, un program creat de Sony pentru a mari autonomia bateriei.

Update-ul mai presupune o securitate imbunatatita si o interfata mai prietenoasa pentru utilizatori. Printre aplicatiile care au primit update alaturi de sistemul de operare se numara Walkman, Album si Video. Update-ul ar trebui sa fie deja gata pentru Asia si Europa. Se poate verifica daca este disponibil update-ul din Setari – Despre telefon – Update Software. De asemenea se poate face update si cu ajutorul PC-ului. Ramane de vazut daca Sony va oferi si Android 4.4 KitKat nu doar pentru Xperia M, ci pentru o gama cat mai mare de terminale.

Battery Stamina:

s-ar putea sa-ti placa