Acasa Telefoane Cum se monteaza un smartphone pe trepied

Cum se monteaza un smartphone pe trepied

by Dragos Schiopu

smartphone pe trepiedIn cazul in care doresti sa montezi un smartphone pe un trepied (chiar si o tableta) exista o solutie destul de ieftina care se poate realiza in cativa pasi simpli, acestia fiind prezentati de catre un jurnalist al celor de la CNET.

Solutia aceasta poate fi realizata in aproximativ 10 minute, in acest fel vei avea ocazia de a face selfie-uri la un grup fara a mai fi nevoie ca cineva sa nu apara in gasca ta, dar totodata, un smartphone pe trepied este un lucru excelent si in cazul in care doresti sa faci un time-lapse. Toata manopera este determinata de un suport in forma de L care va fi lipit ulterior pe o husa dintr-un material nu neaparat dur, insa acesta nu trebuie sa isi modifice forma, dar marele secret este determinat de o piulita de 1/4 inch.

De ce vei avea nevoie: un suport in forma de L, un adeziv rezistent, o husa de telefon care sa nu isi schimbe forma, o piulita de 1/4 inch, un material plastic, un spray-vopsea (acesta in cazul in care doriti ca intreg suportul pentru telefon sa fie de aceeasi culoare, in caz contrar nu aveti nevoie)

smartphone pe trepiedPasul 1: Vopsiti suportul in forma de L si il lasati sa se usuce foarte bine (optional)

Pasul 2: Se aplica adezivul pe materialul din plastic apoi se ataseaza de suportul in forma de L, urmand ca mai apoi sa se aplice din nou adeziv pe cealalalta parte a plasticului, de data aceasta punandu-l pe husa telefonului.

Pasul 3: Acum suportul se insurubeaza cu ajutorul piulitei pe aproape orice suport.

smartphone pe trepied

Solutia nu este una pentru profesionisti, ci pentru cei care nu doresc sa cheltuiasca foarte mult pentru un dispozitiv pe care nu il vor folosi foarte frecvent, de aceea, cu un sfert din contravaloarea unui asemenea suport pentru smartphone veti putea realiza chiar unul la dumneavoastra acasa.

s-ar putea sa-ti placa

2 comentarii

spanac 27-03-2014 - 18:20

zI MĂ NENE PIULIȚĂ DE 10 SAU DE 6, CA SĂ ÎNȚELEAGĂ TOT OMUL, NU PIULITĂ DE UN SFERT DE INCHI.
E MISTO SOLUTIA, MERCI, O PUN IN PRACTICA IMEDIAT SA VAD CE SI CUM

Lucian Florescu 28-03-2014 - 07:08

In principiu daca te duci sa cumperi o piulita poti sa spui si de 1/4 inch ca nu se supara nimeni, sa iti zic asa nu stiu exact, in orice caz, de 6 sau de 8.

Comentariile sunt inchise.