Acasa Telefoane LG Optimus G va primi Android 4.4 in vara

LG Optimus G va primi Android 4.4 in vara

by Dragos Schiopu

Vesti bune pentru posesorii de telefoane LG Optimus G. Aceste terminale vor primi in sfarsit un update la Android 4.4 tocmai in vara. Versiunea actuala pentru Optimus G este 4.1.2 si ruleaza foarte bine, insa cei de la LG au decis sa faca update-ul bine meritat.

lg optimus g

Cei mai multi posesori de LG Optimus G sunt nevoiti sa utilizeze un alt ROM daca vor Android 4.4 pentru device-ul lor. Acum, LG promite un update ca va inlocui vechea versiune de 4.1.2 cu Android 4.4. Compania coreeana nu ne spune ce imbunatatiri va aduce noua versiune. Fratele mai mare, LG Opimus G2 a primit deja update-ul la Android 4.4.2 si ne asteptam ca Optimus G sa ruleze la fel de bine. Hardware-ul de pe G2 foloseste un procesor foarte rapid din seria 800, dar si Optimus G poate sa faca fata vremurilor actuale chiar foarte bine.

Pentru cei care nu au rabdare ca LG sa finalizeze update-ul, CyanogenMod 11 este disponibil si pentru LG Optimus G, insa din comentariile utilizatorilor pozele realizate de Optimus G cu CyanogenMod nu sunt la fel de bune ca cele facute cu ROM-ul oficial. Ar fi interesant daca Android 4.4 va oferi un rezultat mai bun in Antutu pentru Optimus G. Cu siguranta viitorul update de sistem va oferi o gestionare mai buna a memoriei RAM si a aplicatiilor.

s-ar putea sa-ti placa