Acasa Jocuri Sony Play Station 4 a devenit cea mai vanduta consola de jocuri next-gen

Sony Play Station 4 a devenit cea mai vanduta consola de jocuri next-gen

by Dragos Schiopu

ps4

Cei de la Sony in momentul in care au lansat consola de jocuri Sony Play Station 4 erau siguri de succesul pe care il va avea pe viitor. Consola in comparatie cu competitorul sau de la Microsoft, Xbox One, a reusit sa adune mai multi cumparatori si astfel sa devina una dintre cele mai apreciate si mai achizitionate console de pe piata, declarandu-se astfel si reprezentantul consolelor next-gen. Cei de la Microsoft vor mai avea de invatat de la Sony pana cand produsul lor sa atinga asemenea cifre, pana cand consola lor sa devina la fel de bine gandita si sa ofere jucatorului exact ceea ce are nevoie de la un astfel de dispozitiv.

Sony a anuntat acum cateva zile ca noua lor consola de jocuri next-gen a atins 20,2 de milioane de produse vandute in intreaga lume. Consola acestora ramane in continuare una dintre cele mai rapide platforme de evolutie dintre toate consolele lansate vreodata. Pe piata la momentul de fata singurele console next-gen sunt reprezentate de cele doua companii, Sony care a produs Play Station 4 si Microsoft care a produs Xbox One. Consola celor de la Sony este disponibila in 123 de tari si regiuni la nivel global.

In comparatie cu Xbox One, consola celor de la Sony se poate lauda cu o serie extinsa de jocuri si titluri mult asteptate precum: Arkham Knight, Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, Bloodborne, Until Dawn, Tearaway Unfolded şi Uncharted 4: A Thief’s End. Tot mai mai multi dezvoltatori au inceput sa faca jocuri din ce in ce mai inovatoare pentru consola celor de la Sony, dandu-le mai putina importanta celor de la Xbox One.

„Suntem recunoscatori pentru sustinerea necontenita a fanilor PlayStation din intreaga lume si pentru faptul ca un numar atat de mare de jucatori au ales platforma PS4 ca cel mai bun loc de joaca” a relatat Andrew House directorul si presedintele global al Sony Computer

„Ramanem dedicati promisiunii de a oferi experiente de divertisment digital unice, care să utilizeze pe deplin caracteristicile sociale avansate ale consolei PS4“ a mai adaugat acesta.

s-ar putea sa-ti placa