Acasa Tehnologie MWC 2015: TP-LINK Touch P5 si Archer MR200 au fost lansate

MWC 2015: TP-LINK Touch P5 si Archer MR200 au fost lansate

by Dragos Schiopu

tou

La conferinta de la Barcelona nu a fost lasat la o parte nici domeniul routerelor, dezvoltarea si crearea unor dispozitive tot mai inteligente cu ajutorul cărora internetul sa fie livrat mult mai bine atat wireless cat si LAN. Noile routere lansate la MWC 2015 par a fi luate dintr-un film SF, ambele avand specificatii de invidiat. Touch P5 este singurul router din lume echipat cu ecran tactil de 4.3 inch, ce are rolul de a usura configurarea si administrarea acestuia. Archer Mr200 este si el la fel de idolatrizat fiind primul router din lume ce suporta tehnologia 4G LTE. Ambele routere suporta conexiuni multiple si conform producatorului acestea au rolul de a exploata la maxim retelele wireless de acasa sau de la birou.

Touch P5 a dat startul unei noi generatii de routere, unei generatii in care touchscreenul este prezent pe unele dintre cele mai putin folosite device-uri. Este capabil sa suporte viteze de pana la 1300 Mps in banda de 5 Ghz, 600 Mbps in banda de 2.4 Ghz. Routerul beneficiaza de doua porturi USB, mai exact un port USB 2.0 si unul USB 3.0 cat si de trei antene dual band cu ajutorul carora wirelessul va avea o arie de acoperire mult mai extinsa.

Ecranul tactil reprezinta principala caracteristica a acestui router, reprezinta defapt ceea ce alti producatori nu au fost in stare sa faca in atatia ani de dezvoltare. Ecranul tactil are numeroase functii, putand sa iti ofere posibilitatea de a configura la maxim si a primi informatii in timp real de la software-ul routerului. Inginerii care au conceput acest sistem s-au gandit si la siguranta ecranului protejandul cu sticla temperata, fapt ce ii confera o durata de viata a ecranului mai lunga in cazul unor eventuale neplaceri.

arch

Archer MR200 este singurul din lume ce poate sa foloseasca tehnologia 4G LTE. Pe langa alte routere acesta este capabil sa ofere o stabilizare a ariei de acoperire Wireless, viteze de pana la 300 Mbps in banda de 2.4 Ghz si 433 Mps in banda de 5 Ghz. Singura diferenta este reprezentata de tehnologia 4G LTE ce ii ofera routerului o mobilitate si o stabilitate a retelei Wireless.

s-ar putea sa-ti placa