Acasa Portabile Samsung Galaxy S6 si Samsung Galaxy S6 Edge au primit deja baterii externe de la Mophie

Samsung Galaxy S6 si Samsung Galaxy S6 Edge au primit deja baterii externe de la Mophie

by Dragos Schiopu

gsmarena_001

Cu toate ca nu a trecut nici macar o saptamana de la lansarea celor doua terminale a celor de la Samsung, se pare ca Mophie le-a facut deja primele baterii externe. Samsung Galaxy S6 si Samsung Galaxy S6 Edge sunt printre putinele terminale a celor de la Samsung fara baterie detasabila, asa ca probabil utilizatorii vor avea nevoie si de o baterie externa cu ajutorul careia sa mai beneficieze de inca un surplus de energie atunci cand nu exista o priza la indemana.

Noile telefoane a celor de la Samsung au la momentul de fata unele dintre cele mai bune baterii din lume, Samsung Galaxy S6 avand o baterie cu o capacitate de 2.550 mAh iar Samsung Galaxy S6 Edge 2.600 mAh. Ambele telefoane sunt suficient de puternice incat sa reziste intr-atat de mult pentru a satisface toate cerintele utilizatorului, in cazul in care timp de cateva zile nu exista nici-o sursa de incarcare si o baterie externa poate fi o solutie destul de buna.

Cei de la Mophie fac in special baterii sub forma de carcase, intocmai pentru a spori anduranta telefonului si a nu strica foarte mult din aspectul acestuia. Conform producatorului aceste baterii ar trebui sa dubleze viata bateriei celor doua terminale Samsung. Tinand cont ca noile telefoane Samsung lansate la MWC sunt facute din sticla si aluminiu, o carcasa precum cea a celor de la Mophie va oferi o particularitate in plus in privinta protejarii.

Cei de la Mophie sunt unii dintre cei mai cunoscuti producatori de baterii externe pentru terminalele mobile. Ei sunt printre primii care au reusit sa aduca unele dintre cele mai bune baterii externe pentru telefoane, printre putinii care au integrat bateria intr-o carcasa de telefon pentru a-si pastra aspectul si a fi mult mai usor de utilizat atunci cand este pus la incarcat. Mophie pe viitor isi propune sa mai colaboreze cu cei de la Samsung si sa scoata si alte modele de baterii cu o eficienta mult mai mare si cu o cantitate de stocare ce poate duce chiar si pana la 10 incarcari.

s-ar putea sa-ti placa