Acasa Computere Sony a lansat doua serii Hi-Res Audio si in Romania

Sony a lansat doua serii Hi-Res Audio si in Romania

by Dragos Schiopu

Sony este un lider cand vine vorba de solutii audio, video si inclusiv gaming, dar isi face simtita prezenta si in alte categorii precum telefoanele mobile inteligente etc. Interesul japonezilor pentru industria muzicala se datoreaza in principal pentru profitul urias de care are parte.

Revenind la subiect, Sony introduce doua serii Hi-Res Audio si in Romania care includ castile h.ear si walkman-urile din seria A20, fiind disponibile intr-o gama variata de culori. Standardul Hi-Res aduce o calitate exceptionala pentru sunet. Sony a reusit sa isi diversifice gama de astfel de produse cu ajutorul tehnologiilor audio de ultima generatie si prin colaborari cu artisti din intreaga lume.

Dragos Schiopu

Sony lanseaza doua walkman-uri noi care poarta numele de cod NW-A25HN/NW-A27HN, dar si niste casti profesionale care vin cu tehnologia Hi-Res.

Aceasta tehnologie reda muzica digitala la o calitate superioara. Lansarea a avut loc cu trupa Byron, care si-a lansat cel mai recent album si anume Eternal Return, la Dublin, la studioul Windmill Lane.

Unul dintre lucrurile care imi plac la Sony este posibilitatea de a alege dintr-o gama variata de culori (rosu, negru, galben, albastru si roz). Pana la urma personalizarea este unul dintre aspectele esentiale pentru aceste device-uri portabile.

Noile modele de walkman-uri NW-A25HN si NW-A27HN mentin standardul ridicat impus anterior de walkman-ul NWZ-A15 si ofera aceleasi optiuni ca ale unui dispozitiv Hi-Res Audio, venind de asemenea cu imbunatatiri importante. Zgomotele exterioare nu mai sunt o problema, deoarece castile dedicate compatibile cu tehnogolia Hi-Res pot anula zgomotul, acestea fiind special create pentru walkman-ul Hi-Res.

Eu nu sunt foarte pretentios la acest capitol si pot sa spun ca aceste modele de walkman-uri si casti nu sunt pentru publicul larg. Pretul lor este destul de mare, dar si rezultatele sunt cele scontate. Insa ele merita sa fie achizitionate pentru cei care vor calitatea inainte de toate.

s-ar putea sa-ti placa