Acasa Telefoane LeTV LeMax Pro X910 are un scor de 133.000 puncte in Antutu

LeTV LeMax Pro X910 are un scor de 133.000 puncte in Antutu

by Dragos Schiopu

Desi nu sunt fan al acestor teste care nu demonstreaza cat de performant este un telefon, LeTV LeMax Pro X910 are un scor bun care confirma procesorul cu care va veni si anume Qualcomm Snadragon 820. LeTV este un producator care a impresionat cu primul lor model de top si anume Le1. Viitorul lor flagship va avea insa specificatii impresionante. Pe langa procesorul care ar intrece in performanta si Exynos 8890, acesta va avea si un display de top si suficienta memorie RAM pentru a asigura un multitasking bun.

Qualcomm Snapdragon

LeTV LeMax Pro X910 vine cu procesorul celor de la Qualcomm si anume Snapdragon 820. Acest procesor scoate 133,354 puncte in Antutu, un scor destul de mare desi cel mai important aspect la un telefon este optimizarea software si GPU-ul, pe langa memoria RAM. Desigur, eficienta energetica isi spune si ea cuvantul, avand in vedere ca ne cumparam un telefon pentru a-l utiliza, deci autoomia este si ea esentiala.

LeTV LeMax Pro vine cu un ecran de 5.5 inci si o rezolutie de 1440 x 2560 pixeli QHD, care nu ar trebui sa cauzeze probleme pentru GPU-ul Adreno 530. Camera principala are 21MP, deci vorbim de un telefon care va filma 4K. Memoria interna are 64GB, avand in vedere ca pozele ocupa destul de mult la o astfel de rezolutie, dar si senzorul va fi unul de top, deci detaliile vor fi si ele foarte bune, nu doar rezolutia in sine. Memoria RAM va avea 4GB.

Sistemul de operare preinstalat va fi Android 6.0 Marshmallow. Se pare ca cei de la LeTV vor sa lanseze telefonul direct cu cel mai nou sistem al celor de la Google, un aspect bun avand in vedere ca ei ofera update destul de des la software.

Acesta ar putea fi si primul telefon care va fi lansat cu procesorul celor de la Qualcomm. Snapdragon 820 va fi un model de CPU destul de performant, iar procesul tehnologic de 14nm FinFET de la Samsung contribuie la acest aspect. Problemele de supraincalzire ar trebui sa nu mai existe pe acest CPU si spun asta pentru ca Samsung va utiliza acest procesor care ar fi mai bun decat 8890 de la Exynos.

s-ar putea sa-ti placa