Acasa Computere Skype va putea fi accesat direct din browser

Skype va putea fi accesat direct din browser

by Dragos Schiopu

fa34514_1

Dupa cum bine stiti, Skype este unul dintre cele mai cunoscute programe de video-calling din lume, atat pentru performanta ridicata cat si pentru modul sau simplist de functionare. Microsoft este compania care i-a dat viata, care i-a oferit sansa de a intalni noi utilizatori si a le satisface toate nevoile. In comparatie cu celelalte programe de chat sau video-calling, Skype este extrem de usor de folosit, are o interfata familiara, fara prea multe elemente care sa distraga atentia.

Aplicatia la momentul de fata poate fi instalata numai cu ajutorul unui executabil, fiind disponibila atat pe Windows, Mac Os X, Linux, Android si celelalte sisteme de operare. Microsoft vrea sa mai diversifice putin modul de acces la Skype, vor sa integreze o platforma online, prin care utilizatorii sa se poata conecta la program fara al mai descarca si instala in calculator, facand astfel mult mai usoara munca celor ce au nevoie sa contacteze rapid o persoana din lista de prieteni.

Conform spuselor acestora, noul Skype ce va rula direct in browser va putea fi folosit numai pe baza de invitatie. Cei de la Microsoft au planuit lansarea unei astfel de platforme inca de acum cativa ani, insa niciodata nu au putut sa o faca accesibila pentru o categorie mai mare de persoane. Datorita evolutiei tehnologiei si a limbajelor de programare, se pare ca acum compania va putea sa lanseze in sfarsit platforma pentru browser, sa le ofere oamenilor oportunitatea de acces rapid la Skype de ori unde s-ar afla.

In momentul de fata proiectul celor de la Microsoft este in stadiul de beta si poate fi accesat numai pe baza de invitatie. Platforma poate fi gasita la aceasta adresa, insa, dupa cum am spus mai sus, numai daca ati primit invitatie de la cineva care foloseste versiunea de testare.

Platforma online va ofera oportunitatea de a verifica istoricul conversatiilor, va permite sa creati o conferinta cu prietenii, apeluri video si multe alte functii, mai exact tot ceea ce poate sa faca software-ul in varianta de instalare.

s-ar putea sa-ti placa

Comentariile sunt inchise.