Acasa Telefoane LG G4 – noi poze cu smartphone-ul

LG G4 – noi poze cu smartphone-ul

by Dragos Schiopu

LG G4 va fi viitorul flaghip al sud coreenilor. Acesta va avea un design asemanator cu LG G3, insa va aduce un hardware nou. Eu spun ca se putea si mai bine, insa LG va demosntra odata cu lansarea lui LG G4 ca nu se ridica la nivelul celor de la Samsung.

Pozele cu noul LG G4 nu ar trebui sa surprinda foarte mult. El va semana destul de mult cu LG G3, diferenta majora fiind hardware-ul. Insa si display-ul va fi mai mic, mai exact 5,3 inci QHD 1440 x 2560 pixeli cu o densitate mai mare de ppi fata de LG G3.

Pozele prezinta varianta coreana a lui LG G4, deoarece in partea stanga se poate observa o antena TV specifica telefoanelor coreene.

Partea hardware de pe G4 contine un procesor Snapdragon 810, 4GB de memorie RAM si 32/64 GB memorie interna. Faptul ca LG a ales sa utilizeze un Snapdragon 810 dovedeste ca Samsung este o companie care realizeaza ceea ce isi propune, in timp ce LG doar promite si atat. Inca din 2013 LG spunea ca va implementa Odin, propriul sau procesor in terminalele mobile. Avand in vedere ca Snapdragon 810 este mai slab decat Exynos 7420, LG va pierde destul de mult mai ales ca SD 810 a avut parte de multe pareri negative.

Sistemul de operare din imagini este Android 5.0.2 Lillipop. De asemenea, camera principala va avea 16MP.

 

s-ar putea sa-ti placa