Acasa Diverse Dezvoltatorii de la Twitter vor sa integreze un nou modul de eliminare a agresivitatii online

Dezvoltatorii de la Twitter vor sa integreze un nou modul de eliminare a agresivitatii online

by Dragos Schiopu

Jonah-Engler-Twitter-Follows-Finance-Industry

Twitter, precum Facebook si alte astfel de retele de socializare, sunt printre cele mai cunoscute din lume, atat pentru numarul imens de oameni ce acceseaza reteaua zilnic cat si pentru functiile unice pe care le are fiecare in parte. Facebook in comparatie cu Twitter este cu mult mai popular, avand functii extrem de importante pe care dezvoltatorii de la Twitter nu au reusit sa le implementeze pana acum. Fiecare retea de socializare este diferita, fiecare vine cu propria idee atat din punct de vedere al designului cat si din punct de vedere a modulelor si functiilor.

Dezvoltatorii de la Twitter vrand sa atraga tot mai multa lume de partea retelei, vor sa creeze un nou sistem prin care sa se elimine agresivitatea online. Conform spuselor acestora, reteaua lor de socializare, cu ajutorul acestei functii va deveni mult mai primitoare si va oferi mai multa siguranta celor ce vor sa navigheze si sa caute persoane cu care sa aiba ce discuta. Retelele de socializare au devenit in ultimul timp din ce in mai agresive datorita numarului extrem de mare de hateri/troli aflati in continua evolutie si deranjand tot mai multi utilizatori. Cu toate ca administratorii au posibilitatea de a inchide conturile celor ce fac astfel de actiuni pe reteaua lor de socializare, la fel de usor isi vor putea crea un alt cont si ai deranja in continuare pe cei ce nu le dau prea multa importanta.

Dezvoltatorii de la Twitter au inceput deja lucrarile si implementarea noului lor filtru pe reteaua de socializare. Anil Dash este printre primii utilizatori care au observat evolutia retelei din punct de vedere a eliminarii haterilor, vazand la settings un nou buton ce il va ajuta in acest scop. Quality Filter este noul buton a celor de la Twitter prin care spera ca pe viitor sa opreasca raspandirea unor astfel de persoane, sa faca din reteaua lor de socializare una dintre cele mai sigure platforme din lume.

xa

s-ar putea sa-ti placa