Acasa Electrocasnice Seria de Smart TV-uri Allview ePlay7100 aduce in prim plan noi tehnologii

Seria de Smart TV-uri Allview ePlay7100 aduce in prim plan noi tehnologii

by Dragos Schiopu

Pentru unele companii pandemia nu pare sa afecteze creativitatea acestora sau dispozitia de munca si bineinteles nu ne referim doar la acele mari companii din strainatate, ci ne referim si aici pe piata locala, piata romaneasca, la compania Allview. Desi perioada pandemica ne-a adus nenumarate probleme tuturor se pare ca cei de la Allview a trecut cu bine peste aceasta perioada problematica, astfel optand si alegand variante prin care sa lanseze noi produse.

Printre aceste noi produse amintim de telefoane inteligente, dar si produse dedicate in mod special pentru aceasta perioada si pentru munca de acasa. Iar aici trebuie sa amintim de laptopurile si tabletele dedicate pentru scoala, atat pentru elevi, cat si pentru profesori, dar si acele produse dedicate pentru cei care si-au mutat biroul acasa. De asemenea nu trebuie sa uitam nici de smart TV-urile pe care cei de la Allview vor sa le lanseze cat mai curand pe piata, iar aici aducem in prim plan smart TV-urile din seria Allview ePlay7100.

Bineinteles aceste televizoare inteligente au integrate tehnologii de tipul celor Dolby Atoms si de asemenea Dolby Vision, toate acestea pentru a reda intr-un mod deosebit si impecabil atat imaginea, culorile acesteia, dar si o calitate superioara a sunetului, care este foarte important pentru un Smart TV si care mai cu sema completeaza imaginea pe care un astfel de televizor ti-o poate oferi.

Cu atat mai mult trebuie sa spunem ca aceste doua tehnologii nu sunt singurele care se regasesc pe noile modele ale seriei Smart TV Allview ePlay7100, ci dimpotriva tot aici mai trebuie sa adugam si noua tehnologie a controlului vocal denumit TOUCHLESS. Mai exact tehnologia Far Field Voice Control iti va redefini experienta de vizionare pe care o vor avea toti utilizatorii ai acestor noi modele.

Prin urmare toate comenzile vor fi posibile si in mod vocal nu numai prin intermediul a ceea ce reprezinta telecomanda. Astfel ca tu vei putea schimba programul, volumul acestui smart TV, pornirea sau inchiderea acestui smart TV doar printr-o simpla comanda vocala. Asadar tot ce mai avem de facut este sa asteptam lansarea acestui produs inteligent, iar atunci sa ne bucuram de noile sale tehnologii si de ceea ce acestea ne ofera.

s-ar putea sa-ti placa