Acasa Diverse Stailer.ro, sau cum tehnologia te ajuta sa salvezi timp

Stailer.ro, sau cum tehnologia te ajuta sa salvezi timp

by Dragos Schiopu

Stim cu totii cat de important este timpul si ca toti, indiferent de averi, avem aceleasi 24 de ore zilnic sa ne bucuram de ele si sa le utilizam cat mai eficient posibil. Ei bine, in contextul acesta, cred ca tehnologia ne poate ajuta foarte mult, mai ales ca apar tot felul de aplicatii si site-uri care ne ajuta in problemele noastre de zi cu zi si, cel mai important, ne ajuta sa economisim timp.

Cum ne ajuta sa economisim timp? Ei bine, de cate ori ai fost sa te tunzi si ai stat mai mult de o ora la coada? Pentru ca de multe ori nu aveam timp sa ma duc decat sambata; si uneori era asa de mare coada, ca imi spuneau sa nu mai stau ca au full pana la ora 13:00, ora la care se inchidea frizeria respectiva sambata. Apoi mi-am format obiceiul sa caut niste ore mai atipice pe la pranz in timpul saptamanii cand, daca am noroc, prind mai liber.

Cum te ajuta Stailer.ro?

Ei bine, Stailer.ro vine cu o platforma in care poti gasi usor frizeriile si saloanele din zona ta si, mai mult de atat, te si poti programa direct din aplicatie la o ora convenabila, astfel incat sa nu mai fii nevoit sa lasi la voia intamplarii aceasta sarcina.

Totul merge extrem de rapid si in doar cateva minute poti rezolva aceasta problema direct de acasa de pe telefonul mobil. Tot ce trebuie sa faci este sa intri pe platforma (vezi link-ul de mai sus), sa selectezi orasul tau, selectezi serviciile de care ai nevoie si orele cand esti disponibil si vei avea imediat o lista de saloane si frizerii la care te poti programa.

Sa zicem ca vrem sa cautam o oferta pentru pensat barbati in Oradea. Intram pe platforma, selectam orasul Oradea, apoi selectam genul „Barbati”, la servicii selectam „Pensat” si deja avem o lista cu saloanele care sunt disponibile in zona. Puteti selecta si intervalele orare in care sunteti disponibil, dar cumva eu as merge intai sa vad detalii despre saloane si pe urma, cand fac programarea, as alege sa fac o potrivire intre programul meu si programul lor. Ma gandesc ca poate am un salon mai aproape de mine, dar care e ocupat maine, dar peste cateva zile gasesc un slot liber sa ma programez.

Ideea e ca ai foarte multe preferinte si in maxim 2 minute te-ai si programat daca ai gasit liber la orele care iti sunt pe plac.

Video: cum faci o programare cu Stailer?

Daca procesul de mai sus ti se pare complicat, desi nu vad de ce ar fi, atunci ai mai jos si un tutorial video care iti explica pe indelete, pas cu pas, ce trebuie sa faci:

In concluzie

In ultimul an, viata noastra s-a schimbat radical, pana si guvernele au facut pasi mari in digitalizare, parintii nostri au inceput sa invete sa foloseasca telefoanele inteligente si sa foloseasca din ce in ce mai multe aplicatii ale acestor telefoane. Ne comandam mancarea de pe internet, ne comandam si alte produse, iar platforme de genul celei de mai sus vor aparea din ce in ce mai des in viata noastra fie ca vorbim de saloane de infrumusetare, programari la medicul stomatolog sau, de ce nu, programari la un service auto.

Ne usureaza viata, ne ajuta sa economism timp si ne scutesc de un car de nervi, ca eu ma plictisesc groaznic cand sunt nevoit sa astept undeva fara sa fac nimic.

s-ar putea sa-ti placa