Acasa Electrocasnice Saptamana electrocasnicelor la Emag

Saptamana electrocasnicelor la Emag

by Dragos Schiopu

Saptamana electrocasnicelor la Emag aduce reduceri foarte bune pentru cei ce au nevoie sa achizitioneze un astfel de produs. Reducerile sunt de pana la 30%, desi uitandu-ma atent la produse am gasit si reduceri de 35%. Reducerea este la un cuptor incorporabil Whirlpool AKZ 560 NB. Ca sa fiu sigur ca Emag ofera o reducere corecta, m-am uitat si la celelalte magazine online si se pare ca Emag nu minte, iar reducerea este reala.

Electrocasnice

Reducerile sunt foarte bune, mai ales la electrocasnice. Insa, uneori magazinele online umfla preturile pentru a oferi niste asa zise reduceri. Pentru a ma asigura ca Emag nu a facut asta eu m-am uitat la mai multe magazine online pentru a compara preturile si am fost surprins placut sa vad ca aceste reduceri sunt reale si foarte bune.

Sunt 172 de produse care au parte de aceasta reducere si nu as putea sa fac o lista in functie de performanta lor si asta pentru ca mi-ar lua mult prea mult timp, iar gama de produse este foarte diversa. De exemplu, la promotie sunt frigidere, aragaze, masini de spalat, cuptoare, etc. Eu am verificat pretul catorva produse si le-am comparat cu alte magazine.  Printre produsele pe care le-am comparat se numara:

Masina de spalat rufe Beko WMY71033LMB3 – Reducerea nu este semnificativ de mare fata de alte magazine online si anume 50-150 de lei. Pretul este de 1100 de lei, in timp ce pretul general este de 1150-1250 de lei. Intradevar exista o reducere, dar nu cea afisata pe site. Clasa de energie este A+++.

Masina de spalat rufe Indesit IWD 61051 – Intradevar, pretul este redus la 900 de lei, in timp ce alte magazine afiseaza un pret de 1100 de lei. Masina are clasa energetica A+.

Cuptor incorporabil Whirlpool AKZ 560 NB – Probabil cea mai mare reducere de 700 de lei adica 35%, iar pretul ajunge la 1300 de lei, in timp ce la alte magazine pretul este de 2000 de lei. Reducerea este cat se poate de buna si chiar nu ma asteptam sa fie asa de mare.

Uitandu-ma la preturi, mi-am dat seama ca ele sunt destul de mici fata de alte magazine. Deci, acum este o perioada destul de buna pentru o astfel de achizitie. Pentru mai multe oferte accesati acest link.

s-ar putea sa-ti placa