Acasa Tehnologie Cum să îți schimbi gratuit tastatura de la laptop

Cum să îți schimbi gratuit tastatura de la laptop

by Dragos Schiopu

Dacă pentru sistemele desktop tastatura reprezintă perifericul esențial de interacțiune cu interfața sistemului de operare, laptopul are deja această funcționalitate integrată, ceea ce îl face mult mai portabil și mai rapid în utilizare. Din păcate astfel de componente nu rezistă o veșnicie, motiv pentru care noi am găsit un magazin ce livrează aproape orice model de tastatură pentru laptop. Fie că ai nevoie de o tastatură, de o balama pentru display sau orice altă componentă, pe PowerLaptop le poți găsi la prețuri mici și cu garanție, fiind una dintre puținele firme ce își respectă clienții.

PowerLaptop dă curs tuturor tastaturilor de laptop, având pe stoc peste 1500 de tipuri de tastaturi ce se potrivesc la peste 130.000 de modele diferite de laptop-uri. Firma importă și distribuie tastaturi și orice alte componente pentru laptop încă din 2009, fiind la momentul de față una dintre cele mai serioase și mai complexe cu servicii de foarte bună calitate care nu te vor face să iei decizii greșite, putând chiar să îți ofere componentele de care ai nevoie doar după modelul laptop-ului fără să mai fie nevoie să cauți pe internet ce piese sunt compatibile.

În comparație cu alte companii ce își oferă serviciile pe internet dar care se ocupă totodată cu distribuirea componentelor pentru laptop, PowerLaptop pune accent pe calitatea produselor, adăugând pe lângă și o garanție care să liniștească cumpărătorul cel puțin pentru 12 luni dacă este vorba despre o tastatură de laptop. Mai mult decât atât dacă alegeți să vă cumpărați o tastatură pentru laptop din sediul PowerLaptop, service-ul vă pune la dispoziție întreaga operațiune de schimbare a tastaturii gratuit, având ca excepție tastaturile pentru care este necesară desfacerea completă a laptop-ului pentru a fi înlocuită.

De asemenea tot aici poți să îți modifici laptop-ul, având posibilitatea în funcție de stoc și de model să îți alegi o tastatură iluminată sau neiluminată. Pentru că deviza lor este ca fiecare client să fie mulțumit se pot aduce tastaturi și pe comandă, astfel încât laptop-ul tău să dispună de un produs original și de foarte bună calitate. Dar dacă doriți să fiți siguri că tastatura laptop-ului nu va avea de suferit pe viitor puteți să vă achiziționați o protecție ce împiedică pătrunderea accidentală a apei.

PowerLaptop este cunoscută ca fiind una dintre principalele surse de distribuție a componentelor pentru laptop, având la momentul de față peste 500 de magazine și service-uri în România ce apelează la componentele lor, chiar și posibilitatea de a livra produsele în 24 de ore astfel încât laptop-ul clientului să fie gata în cel mai scurt timp posibil.

În majoritatea cazurilor tastaturile laptop-urilor se defectează din pricina lichidelor vărsate accidental, fapt pentru care vă recomandăm să vă achiziționați o protecție pentru tastatură. Totodată dacă ajungeți să vă comandați o astfel de protecție consultați puțin oferta site-ului întrucât puteți găsi componente foarte bune cu prețuri atractive pentru laptop. O investiție făcută în acest sens ar putea să vă scutească de alți bani aruncați pe o tastatură, de la scăparea unor lichide pe tastatură se poate extinde la componentele interne ale laptop-ului, ceea ce de foarte multe ori nu mai mai permite repararea.

s-ar putea sa-ti placa

3 comentarii

tuta papadopol 12-03-2019 - 15:55

Am sunat mai devreme la ei pentru o programare pentru schimbare tastatura si mi-au spus sa vin ca mi-o monteaza pe loc. Revin dupa ce iau laptopul inapoi de la service

calu 12-03-2019 - 17:20

tastatura pentru asus x52 gasesc ? multumesc

geo2k 13-03-2019 - 14:06

am fost azi si mi-au montat o tastatura pentru toshiba . 120 lei tastatura si montaju inclus

Comentariile sunt inchise.