Acasa Promotii Reduceri de pana la 20% la produsele Whirlpool

Reduceri de pana la 20% la produsele Whirlpool

by Dragos Schiopu

Compania Whirlpool este cea mai mare companie producatoare de electrocasnice din lume. Infiintata in anul 1911, compania Whirlpool este prezenta si in Romania inca din anul 1996.

Cum ne-a obisnuit eMag pana acum, cu promotii dese, acestia au in oferta lor reduceri de pana la 20% pentru toata gama de electrocasnice din produsele Whirlpool. Din aceasta cauza, va recomandam urmatoarele produse din oferta eMag:

  • Masina de spalat rufe Slim 6th Sense Colours Whirlpool AWS63213

Masina de spalat rufe Slim 6th Sense Colours Whirlpool AWSX63213

Aceasta masina de spalat este dedicata celor care doresc o spalare rapida a rufelor intr-un timp relativ scurt. Din aceasta cauza, Whirlpool a dezvoltat o tehnologie numita Clean+, care ofera un ciclu multifazic in combinatie cu un aditiv special, astfel oferand o spalare impecabila a rufelor. Aceasta masina de spalat ofera performante optime chiar si la o temperatura joasa, astfel reducand consumul de energie de pana la 40%. Pentru hainele colorate, masina foloseste „al 6-lea simt” si ofera o performanta optima pentru spalarea acestora, in functie de culorile setate. Masina de spalat rufe Whirlpool AWS63213 se poate comanda de aici la pretul de 1.279,99 de lei.

  • Plita incorporabila Whirlpool AKM 260 IX

Plita incorporabila Whirlpool AKM 260 IX

Whirlpool AKM 260 IX este o plita incorporabila creeata din metal, astfel aceasta avand o durabilitate foarte mare. Plita dispune de 4 arzatoare din otel cu aprindere electrica, gratar si siguranta. Plita are o functie foarte benefica de deconectare automata in caz de supraincalzire sau alte probleme. Greutatea plitei este de doar 7.5 kg. Plita incorporabila Whirlpool AKM 260 IX se poate comanda de aici la pretul de 404,99 lei.

 

 

 

  • Congelator Whirlpool AFB601AP

Congelator Whirlpool AFB601AP

Acum, ca a venit vara, avem nevoie sa ne hidratam mai des din cauza caldurii. Acest congelator este cea mai buna alegere pentru a ne tine bauturile la rece. Cu o capacitate de 88 l, acest congelator consuma foarte putina energie, are un consum de 0.48 kWh/24 de ore. Numarul compartimentelor este de 4 si are functie de dezghetare manual. Congelatorul Whirlpool AFB601AP se poate comanda de aici la pretul de 719,99 lei.

Pentru mai multe produse din oferta eMag din aceasta promotie, va recomandam sa verificati aceasta lista si sa va alegeti produsul dorit.

s-ar putea sa-ti placa