Acasa Tehnologie Razer: Project Christine

Razer: Project Christine

by Dragos Schiopu

Deja daca spun Razer cei mai multi dintre voi isi imagineaza deja ceva frumos, cu un design reusit si gandint. Ei bine, daca tot scriam eu de telefoane modulare (aveti un articol aici) cei de la Razer s-au gandit sa faca un PC modular. Multi vor spune „De ce am avea nevoie de un calculator modular? Oricum eu imi asamblez calculatorul singur, schimb placa video, etc.”

Dar haideti sa vedem ce presupune un calculator modular fata de unul clasic sau haideti sa va explic cum vad cei de la Razer aceasta idee. Project Christine presupune un PC silentios, cu racire pentru fiecare componenta. Proiectul il puteti accesa dand click aici.

Acest videoclip arata designul PC-ului modular

Avantajul unui astfel de calculator reprezinta simplitatea prin care se poate face un upgrade. Practic avem o placa de baza centrala (care este inglobata in carcasa) si componentele ce sunt detasabile, avand un design placut. Ar fi mai avantajos pentru gameri o astfel de solutie sau tot PC-ul clasic este mai bun? Sunt curios sa vad ceea ce credeti si voi.

Razer Project Christine (1) Razer Project Christine (4) Razer Project Christine (5) Razer Project Christine (6) Razer Project Christine (7)

s-ar putea sa-ti placa