Acasa Computere Project Spartan a aparut in cea mai recenta versiune beta pentru Windows 10

Project Spartan a aparut in cea mai recenta versiune beta pentru Windows 10

by Dragos Schiopu

windows-10-spartan-bing

Cu toate ca mai sunt suficient de multe luni pana cand cei de la Microsoft vor lansa oficial noul lor sistem de operare, se pare ca au vrut sa le faca o surpriza fanilor si sa le ofere o versiune de testare a noului lor browser web, Project Spartan. Conform spuselor acestora se pare ca noul browser este integrat in cea mai recenta versiune de beta testing a lui Windows 10.

Intrucat cei de la Microsoft vor sa creeze un sistem de operare pe placul tuturor utilizatorilor, sa respecte cerintele si feedback-urile primite, oficialii fac eforturi suficient de mari incat sa ii multumeasca pe toti si sa le ofere inca dinainte o versiune de testare pentru a vedea ceea ce mai trebuie schimbat sau ce parere au utilizatorii in conformitate cu adaugirile facute pana la momentul de fata.

Zilele trecute, Microsoft a lansat cea mai recenta versiune a lui Windows 10, mai exact 10049 Consumer Preview. Printre multe alte schimbari, atat din punct de vedere al aspectului cat si a functiilor, cei de la Microsoft au iesit in evidenta cu Project Spartan, mult asteptatul browser pentru Windows. Dezvoltatorii au precizat inca de la inceput ca aceasta versiune a browserului este prima lansata si prezinta anumite probleme care pe viitor vor fi reparate, cat si faptul ca pe viitor totul va fi asa cum utilizatorul isi doreste, facand din el un browser de exceptie ce promite sa intreaca orice competitor.

La prima impresie browserul celor de la Microsoft arata suficient de bine, insa ii lipsesc cateva functii, mai exact „istoricul paginilor vizitate sau butonul de downloads”. Nu stim insa daca cei de la Microsoft au vrut sa scoata aceste butoane intentionat sau doar au uitat de ele, insa browser-ul promite multe, iar pe viitor conform spuselor inginerilor Microsoft se pare ca intregul lor proiect va evolua extrem de bine si va atrage un public extrem de larg.

s-ar putea sa-ti placa