Acasa Electrocasnice Produse inovatoare realizate de catre compania Allview alaturi de producatorul german VAHA

Produse inovatoare realizate de catre compania Allview alaturi de producatorul german VAHA

by Dragos Schiopu

n prima jumatate a anului 2020, compania Allview a incheiat un parteneriat cu cei de la VAHA, producatorul german de oglinzi inteligente. La baza acestui parteneriat au stat rezultatul celor 15 ani de experienta in domeniul tehnologiei si al know-how-ului detinut de catre echipa R&D Allview, dar si proiectele asemanatoare din trecut.

Intr-un astfel de exemplu se incadreaza si produsul Smart Mirror, acesta fiind un produs complex in ceea ce priveste partea de hardware, dar si de software. Astfel putem spune ca in prezent ne putem bucura de oglinzile inteligente VAHA, dar si de pasiunea celor de la Allview pentru inovatie in acelasi timp. Ceea ce pare interesant este faptul ca in mare parte compania germane a ajuns sa dezvolte un produs de fitness personalizabil, cu scopul de a-i ajuta pe utilizatori sa-si mentina forma fizica si mentala, prin simpla conectare cu un antrenor personal.

De altfel oglinda respectiva foloseste tehnologii precum: Machine Learning, AR, AI, Motion Alaysis, Real Time Movement Analysis, Cloud, Mobile si Embedded. Prin urmare conceptual a fost preluat de catre echipa de le Allview, realizand si dezvoltand un produs de o calitate superioara. De altfel General Manager Allview, Lucian Peticila spune:

“Am alaturi o echipa de specialisti extrem de pasionati de domeniu, care detin know-how-ul necesar pentru a produce dispozitive inovatoare pentru piete exigente din punct de vedere al calitatii, precum cea din Germania. Departamentul R&D Allview a raspuns cerintelor echipei VAHA, luandu-si angajamentul de a dezvolta un concept unic de produs digital modern, inovator si scalabil. Cu siguranta vor mai urma si alte parteneriate care vor confirma, din nou, capacitatile noastre.”

De asemenea principalul scop al cestui proiect este acela de a reinventa conceptual de antrenament, dar si integrarea acestuia in toate activitatile de acasa, bucurandu-se de ajutorul tehnologiei. Ba mai mult decat atat noua categorie de produse ofera experiente atat in zona de fitness, cat si in zona de entertainment, astfel putand fi utilizate chiar si ca mijloace de comunicare. Un alt punct de vedere cu privire la acest parteneriat dintre cele doua companii puteti gasi si in declaratiile lui Calin Popescu, co-fondator si CTO VAHA:

„Am purtat discutii avansate cu o multime de producatori de pe piata Europeana si cea Asiatica, insa dupa runde lungi de verificari si cercetari am gasit in Allview partenerul ideal pentru construirea unui produs premium la un pret optim. In acelasi timp, experienta variata in zona IT&C si mai ales multitudinea de device-uri produse si vandute de Allview ne-a facut sa luam decizia de a lucra impreuna. Construim un nou tip de produs, sau mai bine spus o noua categorie si vrem sa fim perceputi de catre clientii nostri ca o solutie premium si complet integrata, de la prima experienta cu hardware-ul pana lacele mai mici elemente din partea software. Nu construim doar un produs, ci un brand si o companie cu ambitii globale de lider. Dorim sa nu existe grad de comparatie intre noi si competitorii veniti de peste ocean (SUA). Allview este partenerul ce pana acum ne-a surprins placut, ne-a aratat ca poate si a aderat la viziunea noastra.”

Prin urmare, compania Allview isi mobilizeaza resursele pentru a putea dezvolta portofoliul de produse pe baza feedback-urilor primite din piata.

s-ar putea sa-ti placa