Acasa Telefoane Problema de fabricatie pentru Nokia Lumia 830

Problema de fabricatie pentru Nokia Lumia 830

by Dragos Schiopu

La evenimentul IFA 2014, Microsoft a prezentat modelul Nokia Lumia 830 ca fiind un dispozitiv accesibil pentru orice buzunar. Acest model este unul lansat dupa ce Microsoft a cumparat divizia de telefoane a celor de la Nokia.

Acest model este considerat de foarte multi utilizatori unul foarte bun si foarte reusit. Dar inainte de achizitionarea acestui model trebuie sa aveti in vedere ca acest model are o problema din fabricatie. Momentan nu se stie daca doar un anumit lot de telefoane sau majoritatea telefoanelor au aceasta problema.

Problema care poate aparea la acest model este ca lipiciul care tine ecranul lipit de telefon face ca ecranul sa se ridice putin iar acesta nu va mai sta in pozitia corecta. Vedeti imaginea 1 din galeria de mai jos. Aceasta problema se poate remedia doar apasand pe ecran cateva secunde iar ecranul se va fixa in pozitia corecta dar dupa un timp ecranul o sa iasa din pozitia corecta, ridicandu-se.

Potrivit unui utilizator al acestui model, aceasta problema ar putea sa apara din cauza incalzirii telefonului sau ca in timpul procesului de fabricare lipiciul nu a fost aplicat corect. Daca intampinati aceasta problema la modelul Nokia Lumia 830 mergeti cu el in service pentru a fi schimbat.

Cel mai important este sa il verificati inainte de a cumpara acest model, daca aveti posibilitatea. Verificati marginile ecranului, tastele de volum si mufa de casti, daca observati ceva neinregula va recomandam sa nu il cumparati, pentru ca exista posibilitatea ca acel model sa aiba probleme cu lipiciul care tine ecranul lipit de telefon.

Lasand la o parte aceasta problema, pot zice ca acest model este unu bun pe partea de specificatii si desing. Telefonul dispune de un ecran de 5 inch, IPS LCD cu o rezolutie de 1280 x 720 pixeli, de 1 GB memorie ram, memorie interna de 16 GB, camera principala de 10 MP cu tehnologia PureView si ecranul dispune de protectia Corning Gorilla Glass 3.

Nokia Lumia 830 se poate achizitiona de aici la pretul de 12.799,99 lei.

s-ar putea sa-ti placa