Acasa Telefoane Comparatie de viteza intre Galaxy S6 Edge si iPhone 6

Comparatie de viteza intre Galaxy S6 Edge si iPhone 6

by Dragos Schiopu

iphone-6-plus-galaxy-s5

Samsung si Apple sunt unele dintre cele mai cunoscute companii producatoare de telefoane si produse IT din lume, insa de cele mai multe ori fanii sunt in cautare de diferente intre telefoanele celor doi producatori atat din punct de vedere a performantei, calitatii pozelor, cat si a specificatiilor. Concurenta dintre cei doi mari giganti ai tehnologiei este intr-o continua dezbatere, insa datorita noilor telefoane lansate de catre cei de la Samsung, compania a demonstrat o evolutie radicala in fata celor de la Apple.

Au mai ramas doar cateva saptamani pana cand se vor lansa doua dintre cele mai asteptate telefoane ale anului, Samsung Galaxy S6 si Samsung Galaxy S6 Edge. Dupa o luna de la lansare, se pare ca in sfarsit telefoanele vor vedea rafturile magazinelor si vor putea fi achizitionate. Pentru a starni si mai mult curiozitatea fanilor, cei de la Samsung au trimis in teste cateva modele, neaflate inca in varianta finala pentru a trimite un feedback si a le demonstra tuturor cat de bine facute si cat de inteligente sunt noile terminale mobile prezentate la MWC 2015. In majoritatea situatiilor, telefoanele celor de la Samsung au fost supuse unor teste extrem de grele, printre care si cele de anduranta, cand au fost scape de la zeci de metri, insa din fericire nu au patit nimic si au trecut testul fara nici-o problema.

Asa cum puteti vedea si in video-ul de mai jos, Samsung Galaxy S6 Edge si iPhone 6 au fost supuse unor comparatii din punct de vedere a vitezei si a timpului de raspuns, pentru a demonstra inca odata lumii cat de bine gandite si cat de mult a evoluat tehnologia pentru Samsung. Conform rezultatului, se pare ca Samsung Galaxy S6 Edge a trecut testul cu succes si a reusit sa le demonstreze celor de la Apple ce inseamna cu adevarat un telefon de foarte buna calitate.

s-ar putea sa-ti placa