Acasa Electrocasnice Philips impresioneaza prin noua gama de televizoare cu Ambilight

Philips impresioneaza prin noua gama de televizoare cu Ambilight

by Dragos Schiopu

TP Vision, filiala a TPV Technology care isi are sediul in Amsterdam, Olanda, este atat dezvoltatorul si producatorul, dar si distribuitorul de televizoare marca Philips in Europa. Acesta a anuntat in data de 14 iunie, la Bucuresti, ca intreaga gama de televizoare UHD Philips 2016 va fi compatibila HDR. Si pentru ca s-a dorit a fi o reusita noul produs, compania a introdus si functia HDR Upscaler, care le permite utilizatorilor sa se bucure de o noua experienta data de calitatea si performanta HDR.

Tehnologia Ambilight va fi prezenta acum in toata noua serie de televizoare UHD. Platforma Android TV ii va bucura foarte mult pe utilizatori, deoarece vine in varianta imbunatatita, care ofera o performanta inalta datorita procesorului Quad Core si la pachet cu aceasta, va veni si cu un continut nou de streaming video si servicii de gaming. Portofoliul Philips de televizoare UHD include categorii de dimensiuni ale ecranelor de la 109 cm si ajung la 190 cm.

philips TV

Modelul recent din gama televizoarelor UHD, care surprinde cu siguranta, este modelul de 65 inch, AmbiLux TV 8901, care se afla in varful de rampa al acestei serii datorita designului sau european, a imaginii extrem de clare si a compatibilitatii HDR. Celor mentionate mai se adauga si cele noua mici proiectoare ale sistemului AmbiLux, care au capacitatea de a extinde imaginea de pe ecran pe peretele din spatele televizorului. Acest aspect si calitatea inalta a imaginii pe care o ofera fac din acest model unul de top. Spectrul larg de culori si prelucrarea culorilor pentru redarea cat mai vie a acestora nu schimba tonalitatea pielii, ci o mentine cat mai natural si toate acestea se datoreaza sistemului Premium Color.

Indiferent de sursa, ecranul LED va reda imaginile foarte clar si precis, daca ne referim la miscare, asta multumita lui Micro Dimming Pro si a lui Perfect National Motion, dar si a lui Pixel Precise UHD, sistemele care ne ofera aceste beneficii. Ca sa fie tot pachetul complet, modelul 8901 este cel mai puternic datorita procesoarelor sale Quad Core si pentru ca beneficiaza de sistemul de operare Android TV, acesta din urma va asigura o navigare facila de la distanta pentru ca include si telecomanda – tastatura. Memoria de 16 GB este perfecta pentru orice utilizator si asigura spatiul necesar de stocare pentru continutul preferat.

Noua serie 8901 vine intr-o rama simpla, de culoare neagra si este perfecta pentru orice casa moderna. Daca alegeti acest brand, puteti sa o faceti cu incredere pentru ca are de oferit o experienta de neuitat datorita nivelului inalt al HDR si al imaginii UHD. Pana la punerea sa pe piata, va voi face o recomandare si anume televizorul de la Philips, LED Smart, UHD, 121 cm la pretul de 3799,99 LEI (click pe pret), din magazinul eMAG.

s-ar putea sa-ti placa