Acasa Telefoane Vodafone lanseaza Premium Smart Platinum 7

Vodafone lanseaza Premium Smart Platinum 7

by Dragos Schiopu

Al doilea mare operator de telefonie mobila din Romania si anume Vodafone, isi lanseaza un alt terminal propriu si marcheaza astfel 10 ani de la punerea pe piata a primului telefon mobil sub acest brand.

Astazi, 15 iunie 2016, marele si binecunoscutul Vodafone isi lanseaza noul smartphone sub brand propriu, smartphone care este primul in topul terminalelor pe care le-a creat pana acum. Noul produs poarta numele de Smart platinum 7 compatibil cu reteaua 4G si ne incanta prin designul sau, cu carcasa subtire din aluminiu si sticla. Pentru ca este un smartphone de ultima generatie, bineinteles ca e dotat in acest sens si include un senzor de amprenta ce este plasat pe spatele telefonului. Terminalul dispune de un ecran AMOLED 2K cu dimensiunea de 5,5 inch, dotat cu difuzoare frontale stereo, un procesor Octa Core si o baterie de 3000 mAh ce asigura o autonomie de pana la 2 zile, iar cu ajutorul sistemului Quick Charge, bateria se incarca cu pana la 50% in doar 30 minute. Smart platinum 7 are o memorie RAM de 3 GB si o memorie interna de 32 GB. Interesant este faptul ca 22 GB din totalul memoriei interne, disponibili pentru utilizator, pot fi extinsi cu ajutorul unui card SD de pana la 128 GB.

Fiind un smartphone performant si cel mai bun din gama Vodafone, terminalul beneficiaza de o camera principala de 16 MP si una secundara de 8. Camera are functia de „Phase Detection”, asta insemnand ca este cu focalizare automata, iar la declansare latenta este zero. Ambele camere ale telefonului sunt dotate cu flash. Si pentru ca Vodafone s-a gandit foarte bine la nevoile clientilor sai, a dotat terminalul si cu un buton special de fotografiere prin care utilizatorul poate surprinde momente importante chiar si atunci cand telefonul are ecranul blocat, camera fiind lansata de pe modul sleep. Grosimea noului smartphone este mai mica de 7mm, asta insemnand ca telefonul este destul de subtire si usor. Carcasa, dupa cum am mai spus si la inceputul articolului, este din aluminiu si sticla, dar nu orice sticla, ci Gorilla Glass 2,5D.

smart platinum vodafone

Odata cu lansarea acestui nou produs, Vodafone este in preferintele utilizatorilor de smartphone-uri si totodata si foarte important este faptul ca Smart platinum 7 il introduce pe marele operator de telefonie mobila pe piata terminalelor premium. Sunt multi clienti care aleg marca Vodafone, a declarat Directorul Consumer Business Unit al Vodafone Romania, Andrea Rossini. Terminalul va fi disponibil in Romania incepand cu data de 17 iunie si va putea fi achizitionat la pretul de 84 euro, dar asta doar la abonamentul Red 35.

s-ar putea sa-ti placa