Acasa Electrocasnice Philips aduce pe piata un nou storcator de fructe

Philips aduce pe piata un nou storcator de fructe

by Dragos Schiopu

De curand am vazut pe canalul Youtube noua reclama a storcatorului de fructe si legume de la Philips. Initial, acest producator olandez s-a facut remarcat pe piata prin categoriile sale ca sanatatea, stil de viata si solutii de iluminare, iar in prezent este cel mai mare producator de electronice din lume.

Istoria companiei a inceput in anul 1891, fiind o afacere de familie, iar primele produse au fost lampile cu filament de carbon si alte produse electro-tehnice. A urmat si o perioada dificila si la un prag de faliment, situatia a fost salvata de mezinul familei Philips, datorita caruia afacerea s-a extins, contribuind cu idei foarte bune de business.

Cu timpul, afacerea a luat amploare si in 2014, Philips a venit cu ideea de a imparti compania in doua divizii, separand compartimentul de iluminat de cel de sanatate si stil de viata al consumatorului.

Ca sa revin asupra ideii initiale, brandul a venit cu un nou produs si anume noul storcator cu presare la rece. Se poate folosi atat pentru prepararea sucurilor de fructe, cat si pentru sucurile de legume. Philips, ca si mai inainte, promoveaza stilul de viata sanatos si o alimentatie echilibrata, venind pe piata cu aceasta inovatie in domeniul electronicelor.

Fiind un brand de renume la nivel mondial, Philips ofera clientilor sai acest storcator care te ajuta sa obtii maximul din fructe si legume, fiind usor de folosit. Cu ajutorul acestuia, puteti face combinatia preferata de legume si fructe, toate intr-un suc delicios si sanatos pentru intreaga familie. Prin presarea la rece, vitaminele si fibrele se pastreaza in fructul sau leguma stoarsa, fiind un mare beneficiu adus sanatatii.

Storcatorul se curata rapid, are un design ergonomic si se potriveste perfect in bucataria oricui. Daca te intereseaza acest produs, poti sa il achizitionezi si sa prepari acasa sucuri sanatoase, iar daca vrei sa te inspiri din combinatii pline de culoare si imaginatie, chiar Philips vine cu idei pentru tine.

Toti nutrientii din legume si fructe sunt acum in proportie de 90 % in sucul preparat cu ajutorul storcatorului, deci nu ai de ce sa iti faci probleme cum ca toate vitaminele si fibrele ajung la cos.

Oferte de pret:

La eMAG, produsul il gasiti la pretul de 1050 LEI, model negru, cu garantie inclusa de 24 de luni. (click pe pret)

In magazinul Flanco, poate fi achizitionat la un pret de 1549,90 LEI, acelasi model negru, dar stocul este limitat. (click pe pret)

s-ar putea sa-ti placa