Acasa Promotii Petrecem ziua copilului impreuna cu eMag

Petrecem ziua copilului impreuna cu eMag

by Dragos Schiopu

Se pare ca nu exista zi pe care cei de la eMag sa nu o transforme intr-o campanie de reduceri. Acesta este lucru foarte bun pentru noi cumparatorii deoarece putem face mai multe cumparaturi cu bani mai putini. Astfel daca acuma cateva zile va anuntam ca eMag organizeaza o campanie mare de reduceri cu ocazia inregistrarii a 10.000.000 de comenzi, campania pe care o anunt acum are legatura cu ziua copilului.

Sunt sigur ca stiti ca in cateva zile e 1 iunie si oficial vine vara insa nu trebuie sa uitam ca atunci este si ziua copiilor. Cei de la eMag se pare ca nu au uitat acest lucru.

Astfel daca doriti sa cumparati un cadou copilului dumneavoastra sau a unui copil in general, indiferent de gradul de rudenie, va recomand sa intrati pe eMag si sa il luati la reducere.

Zilele acestea veti putea cumpara la pret redus jucarii, jocuri de societate, telefoane precum si cadouri pentru cei care se gandesc cu drag la zilele copilariei. Pentru cei din urma, eMag a creat o categorie intitulata pentru copilul din tine astfel incat puteti gasi un cadou si pentru cei care inca mai copilaresc chiar daca varsta nu ii mai ajuta.

Lista intreaga de produse la reducere o puteti gasi aici. Spor la cumparaturi!

emag_ziua_copilului_02692300

s-ar putea sa-ti placa