Acasa Diverse Pachetul Microsoft Office va veni preinstalat pe mai multe dispozitive

Pachetul Microsoft Office va veni preinstalat pe mai multe dispozitive

by Dragos Schiopu

Pentru incercarea de a deveni numarul 1 in materie de aplicatii pentru Office, Microsoft doreste sa atraga spre utilizarea pachetului office, mai multi utilizatori pentru ai face mai productivi in business-ul lor online. Pentru a realiza acest plan, Microsoft a facut cateva miscari si incheiat cateva intelegeri iar pachetul Microsoft Office va veni preinstalat pe mai multe dispozitive.

microsoft-office-ipad-660x369

In martie, Microsoft a facut accesul la aplicatiile si serviciile Microsoft, pentru dispozitivele mobile, mai usor pentru clienti si utilizatori. Din martie, cateva companii, printre care Samsung, Dell si Pentagron, au preinstalat pachetul Microsoft Office si Skype pe tabletele cu Android. Astazi, Microsoft a anuntat ca inca 20 de parteneri vor preinstalat aplicatiile si serviciile Microsoft pe tabletele cu Android. Printre partenerii anuntati astazi gasim LG, Sony, Haier, Positivo si Wortman, care vor oferi si ei tablete cu Android pre-instalate cu aplicatiile si serviciile Microsoft.

In total, Microsoft a reusit sa incheie intelegeri cu 31 de parteneri care vor oferi pe viitoarele lor tablete cu Android aplicatiile Microsoft. Printre aceste aplicatii, gasim Word, Excel, PowerPoint, OneNote, OneDrive si Skype. Microsoft a specificat ca pachetul lor office va veni preinstalat pe o noua tableta de la LG, probabil tableta LG G PAD X, iar Sony le va preinstala pe noua tableta Sony Xperia Z4 in urmatoarele luni.

Inca de anul trecut, aplicatiile Microsoft au fost lansate ca download gratuit pentru utilizatorii de Android si iOS. Aceasta mutare din partea companiei este in incercarea de a-si extinde granitele aplicatiilor office pentru mobil dincolo de Windows Phone. Microsoft a ignorat foarte mult timp celelalte sisteme de operare si s-a concentrat atentia pe propriul lor sistem de operare. Dar acum, Microsoft doreste sa extinda si pe celelalte sisteme de operare.

Daca iti vei achizitiona un dispozitiv LG sau Sony in viitorul apropiat, vei gasi suita de aplicatii Microsoft Office preinstalate. Din toate aplicatiile office pe care le-am incercat, cele de la Microsoft mi se par a fi cele mai bune si stabile.

s-ar putea sa-ti placa