Acasa Telefoane Pantech Vega Iron 2 primul telefon cu Qualcomm Snapdragon 805

Pantech Vega Iron 2 primul telefon cu Qualcomm Snapdragon 805

by Dragos Schiopu

Pantech Vega Iron 2 va fi primul telefon care va fi dotat cu puternicul chipset de la Qualcomm. Vorbim de procesorul Snapdragon 805 tactat la 2,5 Ghz si GPU foarte puternic.

Pantech Vega Iron 2

Procesorul Qualcomm Snapdragon 805 este cel mai puternic CPU la ora actuala (discutabil daca ne uitam la rezultatele lui nVidia Tegra K1) avand patru nuclee Krait 450 tactate la 2,5 Ghz alaturi de un GPU extrem de puternic, Adreno 420. Acest procesor este destinal flagship-urilor, deci Pantech Vega Iron 2 va fi un smartphone de top la capitolul putere de procesare si jocuri.

Telefonul are un display full HD cu rezolutie 1920x1080p de 5,5 inci. Terminalul va fi destul de mare, ecranul de 5,5 inci il claseaza in categoria phablet-urilor. Pe langa procesorul foarte puternic, Pantech Vega Iron 2 are si 2GB de RAM si este disponibil cu 32GB memorie interna sau 64GB memorie interna. Camera principala are 13MP iar cea secundara doar 3MP. Bateria are 2800 mAh si trebuie sa asigure o zi de funtionare in conditii normale. Telefonul dispune si de tehnologia LTE Advanced si USB 3.0 ceea ce este foarte bine.

Pantech nu o duce prea bine la capitolul vanzari, insa acest model poate sa fie o salvare pentru companie. Probabil acesta este si motivul pentru care Pantech doreste sa lanseze cat mai repede un model cu noul procesor de la Qualcomm.

s-ar putea sa-ti placa