Acasa Tehnologie Esti student si iti place tehnologia? Allview iti pregateste o surpriza

Esti student si iti place tehnologia? Allview iti pregateste o surpriza

by Dragos Schiopu

Cred ca suntem cu totii de acord ca traim intr-o lume in care tehnologia face parte din viata noastra mai mult decat ne putem imagina. Priveste in jur: smartphone-uri, gadget-uri dintre cele mai performante, totul parca are prefixul : smart. Daca esti student, am o veste excelenta pentru tine. Compania Allview, Centrul pentru Diplomatie Publica si Universitatea Transilvania invita studentii de la universitatile din Romania sa se inscrie la prima editie a maratonului de programare Entrepreneurship, care va avea loc in 28 si 29 martie 2014 in Aula Universitatii Transilvania din Brasov.

logo-centru-diplomatie-publica

 

Pentru aceia care nu stiu ce este un Entrepreneurship, trebuie sa va spun ca acesta consta mai intai in formarea unei echipe formate din doi pana la patru membri care vor dezvolta, timp de 24 de ore, o aplicatie cu utilitate sociala pentru device-uri care folosesc sistemul de operare Android. Un exemplu tipic il reprezinta aplicatiile destinate persoanelor cu dizabilitati. In plus, trebuie sa stiti ca Entrepreneurship face parte din „Romania conteaza”, un amplu proiect de responsabilitate sociala initiat de Allview. Proiectul va consta intr-o serie de actiuni prin care „urmarim dezvoltarea comunitatilor in care activam prin sustinerea de activitati locale si nationale”.

featured2

Ce trebuie sa faci pentru a participa? Foarte simplu. Mai intai, trebuie sa fii student, apoi sa intri pe site-ul www.entrepreneurshipbv.ro si sa completezi formularul de inscriere. Usor, nu-i asa?

Sigur te vei intreba ce ai de castigat de pe urma acestui proiect. Ei bine, pe langa o experienta foarte interesanta care va conta in CV-ul tau, premiile sunt substantiale:

Premiul 1: cate 1 smartphone Allview X1 Soul pentru fiecare membru al echipei

Premiul 2: cate 1 smartphone Allview X1 mini pentru fiecare membru al echipei

Premiul 3: cate 1 tableta Allview Viva i8 pentru fiecare membru al echipei

Asadar, suna-ti prietenii, spune-le de aceasta idee implementata de Allview si inscrieti-va in competitie. Cine stie, poate aplicatia voastra va deveni un adevarat succes.

s-ar putea sa-ti placa